ZAFER’E BİR ÖDÜL DAHA

282

Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2023 Yılı Kalkınma Ajansları En’leri sertifika töreninde en kurumsal kalkınma ajansı ödülü almasının ardından açıklamada bulunan Genel Sekreter Veli Oğuz, “2010 yılında başlayan bölgesel kalkınma hikayemizde bu tür kıymetlendirmeler ayrı bir teşvik unsuru oluyor.” dedi.

Zafer Kalkınma Ajansı (ZAFER) 19-20 Ocak 2024 tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenen Genel Sekreterler Toplantısındaki 2023 Yılı Kalkınma Ajansları En’leri sertifika töreninde en kurumsal kalkınma ajansı olarak ödüllendirildi.

‘ÖDÜLLER TEŞVİK EDİYOR’

En Kurumsal Kalkınma Ajansı ödülünün çok anlamlı olduğunu ifade eden Zafer Genel Sekreteri Veli Oğuz, “Bu ödül, diğer ödüllerimizin yanında yerini aldı. 2010 yılında başlayan bölgesel kalkınma hikayemizde bu tür kıymetlendirmeler ayrı bir teşvik unsuru oluyor. Destekleri ve ödülleri için Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimsek ve Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ekibi ile destek ve güvenleri için Yönetim Kurulumuza, faaliyetlerimize olan katkıları için tüm paydaşlarımıza ve tüm bu ödüllerin sahibi özverili çalışmaları için ZAFER ekibime teşekkür ve sükranlarımla.”ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *