JUDOCULARDAN AVRUPA VİZESİ

260

Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında Kütahyalı sporcu Erdem Ay 55 kg’da Türkiye beşincisi, Cemal Gündüz 90 kg’da Türkiye yedincisi, Sefa Güler 60 kg’da Türkiye dokuzuncusu oldu. Ümitler Avrupa kupasına vize alan sporcularını kutlayan Judo Antrenörü Kevzer, “Biraz daha fazlası olacaktı az kalmıştı ama nasip olmadı” dedi.

Kütahyalı Judocular yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Son olarak Konya’da düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasına katılan sporcular Türkiye dereceleri ile şehre döndü.

BİN SPORCU KIYASIYA YARIŞTI

2024 Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası 27-28 Ocak 2024 tarihleri arasında Karatay Spor ve Kongre Merkezi̇’nde düzenlendi. Şampiyonada 64 ilden yaklaşık 1000 sporcu mücadele etti.

Kıyasıya müsabakaların yaşandığı Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında yarışan Kütahyalı sporculardan Erdem Ay 55 kg’da Türkiye beşincisi, Cemal Gündüz  90 kg’da Türkiye yedincisi, Sefa Güler 60 kg’da Türkiye dokuzuncusu oldu.

‘DAHA FAZLASI OLACAKTI AZ KALMIŞTI’

Başarılı sporcuların antrenörü İsmail Kevzer, şampiyonanın ardından açıklamalarda bulundu. Antalya’da yapılacak olan Ümitler Avrupa kupasına vize alan sporcuları kutlayan Kevzer, üstün gayretlerinden dolayı tüm sporcularını tebrik etti. Kevzer, “Biraz daha fazlası olacaktı az kalmıştı ama nasip olmadı” dedi. Kevzer, destekleri için Gençlik Spor İl Müdürlüğüne teşekkürlerini sundu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *