‘STADYUMDA BÜYÜK AŞAMA KAYDETTİK’

116

Kütahya yapılacak stadyumun en yakın takipçilerinden biri olan AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, “Büyük bir aşama kaydettik netleşince kamuoyuyla paylaşacağız inşallah.” Şeklinde konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, stadyumla ilgili son duruma dair açıklamalarda bulundu. Kütahya kamuoyu, uzun zamandır stadyum bekliyor. Şehrin stadyum konusunda çektiği hasret devam ederken AK Parti Milletvekilleri, bakanlık düzeyinde görüşmeler yaparak sürecin hızlanması için çalışmalarını sürdürüyor.  

‘NETLEŞİR NETLEŞMEZ PAYLAŞACAĞIZ’

Şehre yapılacak stadyumun en yakın takipçilerinden biri olan AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, stadyum ile ilgili sürecin devam ettiğini belirtti. Stadyum konusunda yaşanan gelişmelere değinen Bayırcı, “Baya bir yol aldık. Bir şeyler netleşsin ondan sonra Kütahya kamuoyuyla paylaşacağız.” İfadelerini kullandı.

‘CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DURUMU İLETTİK’

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştüklerini ifade eden Bayırcı, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da ilettik durumu. Büyük bir aşama kaydettik netleşince kamuoyuyla paylaşacağız inşallah.” Şeklinde konuştu. Beklenen büyük projelerin konuşulmasının çok doğal olduğunu ifade eden Bayırcı, “İcraat varsa, iş varsa konuşulur.” Dedi.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *