PROJE BAŞVURULARI BUGÜN BAŞLIYOR

282

Kütahya’da ikamet eden emeklilere büyük destek sağlayacak Emekli Destek Projesine başvurular, Şubat- 1 Mart 2024 tarihleri arasında Kütahya Belediyesi Hizmet Binası giriş katındaki danışma biriminden veya Kütahya Belediyesi resmi internet adresinden yapılabilecek

Kütahya Belediyesi tarafından Kütahya’da ikamet eden emekliler için düzenlenen Emekli Destek Projesine başvurular bugün başlıyor.

HANGİ DESTEKLER VERİLECEK?

Proje kapsamında Emekli Destek Kartı ile Ramazan ayı ve kış mevsimi nedeniyle güncel ihtiyaçların karşılanması, yakıt ve benzeri her türlü harcamada kullanılabilmesi için Bereket Kart Projesine eş değer şekliyle her karta bin 500 TL’lik nakit yüklenecek. Hilal Su Desteği Projesi ile hane geliri kişi başına asgari ücretin üçte biri; yani bugünkü rakamlarla 5 bin 677 TL’yi geçmeyen ve üzerine kayıtlı en fazla bir hane ve bir otomobili olanlar için yüzde 50 indirim uygulaması yapılacak. Kütahya’da bulunan tüm emeklileri kapsayacak şekilde Kütahya Belediyesi sosyal tesislerinde ve Ilıca’daki hamamlarda verilen her türlü hizmetten yüzde 25 oranında indirim sağlanacak.

Projeye başvurular 1 Şubat- 1 Mart 2024 tarihler arasında Kütahya Belediyesi Hizmet Binası giriş katındaki danışma biriminden veya https://www.kutahya.bel.tr/ adresinden yapılabilecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *