ALTYAPININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

164

Yeşilayspor Kulübünü ziyaret ederek genç yeteneklerle antrenman yapan İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Ahmet Tekdemir, altyapının ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Tekdemir, spora ve genç nesillere destek olmanın, toplumumuzun daha güçlü ve sağlıklı bir geleceğe adım atmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Ahmet Tekdemir, Yeşilayspor Kulübünü ziyaret etti.

Altyapı Konusunda Kütahya’nın Köklü kulüplerinden Yeşilayspor Kulübünü ziyaret etmekten büyük bir keyif aldıklarını ifade eden Tekdemir, “Sporun gücüyle çocuklarımızın sağlıklı büyümesini desteklemek, onlara pozitif bir etki bırakmak için buradaydık. Hem aileler hem kulüp Temsilcileri hem de çocuklarımızla çok neşeli bir gün oldu.” ifadelerini kullandı.

SPORA KATKI SAĞLIKLI GELECEĞE KATKI

Alt yapıdaki genç yeteneklerle bir araya gelmek ve onlarla birlikte antrenman yapma fırsatı bulduğunu dile getiren Tekdemir, Kulüp Başkanlığı Yaptığı dönemde de altyapının ne kadar önemli olduğunu söylediğini hatırlattı. Tekdemir, spora ve genç nesillere destek olmanın, toplumumuzun daha güçlü ve sağlıklı bir geleceğe adım atmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

Yeşilayspor Kulüp Başkanı Murat Duran olmak üzere tüm yönetici ve hocalarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakaları için teşekkür eden Tekdemir, Yeşilayspor’a ve tüm sporculara başarılar diledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *