KÜTAHYALI KARATECİLER MİLLİ TAKIM YOLUNDA

210

Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü karate sporcuları, bir Türkiye Şampiyonluğu ve dört Türkiye üçüncülüğü derecesi elde ederek Türkiye’yi temsil etmek üzere milli takıma girme hakkı kazandı.

1-4 Şubat 2024 Tarihleri arasında, 69 ilden 2800 sporcunun katıldığı ve milli takım seçmesi niteliği taşıyan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü önemli bir başarıya imza attı.

Bir Türkiye Şampiyonluğu ve dört Türkiye üçüncülüğü derecesi elde eden Karateciler, 31 Mayıs-2 Haziran 2024 tarihleri arasında Romanya’da düzenlenecek olan 28. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası’nda üç sporcu ile Türkiye’yi temsil etmek üzere milli takıma girme hakkı kazandı.

Yarışma sonuçları ise şöyle: Yıldız Kız Takım Kata – Türkiye Şampiyonu Zümra Melek Karakaya, Yüsra Bozbey, Hilal Kurnaz. Yıldız Kız Takım Kata – Türkiye Üçüncüsü Elif Su Göktürk, Ceyla Topatan, Zeynep Arslan. Yüsra Bozbey – 2011 Doğumlu Kız Ferdi Kata Türkiye Üçüncüsü, Ceyla Topatan – 2012 Doğumlu Kız Ferdi Kata Türkiye Üçüncüsü, İsmail Ege Özhan – 2011 Doğumlu Erkek Ferdi Kata Türkiye Üçüncüsü.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *