KÜTAHYA İŞ DÜNYASININ GENÇ LİDERLERİ BELİRLENDİ

232

KUTSO, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkan ve başkan yardımcıları seçimi yapıldı. Emre Kul TOBB Kütahya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı seçildi.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında faaliyet gösteren Kütahya İl Genç Girişimciler Kurulu’nun İcra Komitesi Başkan ve Başkan Yardımcıları seçimleri başarıyla tamamlandı.

Kütahya iş dünyasının geleceği olan genç girişimciler, yeni liderlerini belirledi. TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve Başkan Yardımcıları Seçimi, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı.

BAŞKAN EMRE KUL SEÇİLDİ

Seçimlerde, Emre Kul TOBB Kütahya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı olarak seçildi.

TOBB Kütahya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcılığına ise Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Batuhan Sabanlı, Kütahya Ticaret Borsası’ndan Ahmet Dülger seçildi.

TOBB Kütahya İl Genç Girişimciler Kurulu’nun yeni liderlerini genç iş insanlarının, iş dünyasındaki yeteneklerini geliştirmek ve genç girişimciler arasında iş birliğini teşvik etmek için önemli bir rol üstelenecektir.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *