‘TÜM BELEDİYELERİ AK PARTİ BAYRAĞI İLE TESLİM ALACAĞIZ’ 28’DE 28 YAPMAYA HAZIR MISIN KÜTAHYA?

253

AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, 31 Mart seçimlerinde tüm belediyeleri AK Parti bayrağı ile teslim alacaklarını ifade etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Kütahya’nın tüm ilçe ve belediyelerinin AK Parti belediyeciliği misyonu ile yeniden şahlanacağına değinerek 18’te 18 yapmaya hazır mısınız?” dedi.

AK Parti İl Teşkilatı tarafından Yeni Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı büyük bir coşkuya sahne oldu. Tribünleri dolduran vatandaşlar, tezahürat ve şarkılarla 31 Mart seçimleri öncesi Belediye Başkan adaylarına sevgi gösterisinde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Teşkilatı, il ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından Yeni Kapalı Spor Salonu’nda Aday Tanıtım Toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Eski Türkiye Cumhuriyeti Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti MKYK üyesi ve Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Kütahyalı İş İnsanı Dr. Erkan Güral, AK Parti Kütahya Milletvekilleri, İl Başkanı Mustafa Önsay, belediye başkan adayları, teşkilat mensupları katıldı.

‘CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A İKRAMIMIZ OLACAK’

Önümüzdeki yerel seçimlerde 12 ilçe, 15 belediye ve Kütahya Merkez’de AK Parti belediyeciliği ile kavuşturacaklarını ifade eden AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu,  “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kütahya’dan sevgilerimizi sunacağız ona ikramımız olacak.” Dedi. Bugün burada bir yürüyüş başlatıyoruz ifadelerini kullanan Saraçoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşkilata bize hep gönül yolu yapmayı öğütlediğini vurguladı. Saraçoğlu, gönül yolları yapmaya ve herkesin gönlünü almaya talip olduklarını belirtti.

Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadan tüm belediyeleri AK Parti bayrağı ile teslim almayı başaracaklarının altını çizen Saraçoğlu “Rabim yüzümüzü kara değil, ak çıkarsın.” Dedi.

İstiklal Şehri Kütahya’da Merkez, 12 ilçe ve 15 belde belediyesini  AK Parti belediyeciliği ile kavuşturmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, “Ben bugün bu salonda o heyecanı o ışığı gördüm.” Şeklinde konuştu.

‘KÜTAHYA BİR KEZ DAHA AK PARTİ DİYECEK’

Türkiye Yüzyılını inşa etmek, şehirleri yeniden ihya etmek için yola çıktıklarını ifade eden  Sayan Kaya,  “31 Mart’ta tüm Türkiye’de ve Kütahya’da sandıkları patlatarak en büyük destek gelecek. Tüm belediyelerle birlikte  18’te 18 yapmaya hazır mısınız? İnanıyorum ki 31 Martta sandıkları patlatacaksınız.” İfadelerini kullandı.

Kütahya’nın tüm ilçe ve belediyelerinin AK Parti belediyeciliği misyonu ile yeniden şahlanacağını dile getiren Sayan Kaya, Kütahya’nın 31 Mart seçimlerinde bir kez daha AK Parti diyeceğini vurguladı.

‘YENİ BİR DESTAN YAZACAĞIZ’

14 Mayıs’ta AK Partinin en yüksek oy aldığı 10’uncu il Kütahya’nın  31 Martta yeni bir destan yazacağını belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Nasıl ki Kütahya, 28 Mayıs’ta Ege Bölgesinde bir önceki dönem kaptırdığı birinciliği Afyon’dan tekrar aldıysa bu seçimde de yeni bir destan yazacaktır.” Dedi. 28 Mayıs akşamı cumhurbaşkanlığı seçimlerini bittiği andan itibaren gece gündüz sahada yer aldıklarına; tüm teşkilatın ertesi gün seçim varmış gibi çalışmaya devam ettiğine değinen Önsay, tüm bu çalışmaların hasadını 31 Mart günü yapacaklarını vurguladı

Bin 666 sandıkta sandık üyeleri ve müşahitler ile 6 bin 500 kişi hazır olduklarını ifade eden Önsay, tüm başkan adayları, 610 belediye meclis üyesi, 37 il genel meclis adayı ile beraber Kütahya’yı kapı kapı gezip tüm gönüllere gireceklerini belirtti. AK Parti’nin 22 yıllık siyasi hayatında bayrak yarışı içinde ne görev verilirse ona hazır dava insanları sayesinde ayakta olduğunu dile getiren Önsay, “Bu dönem bazı belediye başkanlarımızla bayrak değişimi yapıyoruz. Bugün büyük bir olgunlukla kendileri de buraya teşrif ettiler. Hep birlikte Kütahya olacağız. Tüm belediyeleri alacağız.” Şeklinde konuştu.

Kütahya’nın fahri hemşerisi olmaktan gurur duyduğunu belirten Eski Türkiye Cumhuriyeti Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Her zaman ne talebiniz olursa emrinize amadeyim. Kütahya’ya çok yatırımlar yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. AK Parti belediyeciliği ile şehirler şaha kalktı. Tüm belediyeleri kazanarak Kütahya’yı şaha kaldırmaya hazır mıyız?” sorusunu yöneltti.

‘GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN

KÜTAHYA BİZE EMANET’

Kütahya’da AK Parti bayrağını daha güçlü dalgalandırmak için 31 Mart’a kadar olan seçim sürecini en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade eden AK Parti MKYK üyesi ve Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Kütahyalı İş İnsanı Dr. Erkan Güral, “Tarihimizin en iyi sonucu almak sandıkları patlatmak için hazırız. Bu bir seçimin çok ötesinde. Yeni yatırımları allah bize nasip etsin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde onun açmış olduğu yolda Kütahya olarak çalışmaya ve bu seçimde başkan adaylarımızı başkan yapacağız. Sayın genel başkan yardımcım Kütahya bize emanet gözünüz arkada kalmasın 31 Mart akşamı en güzel sonuçları Kütahya’dan çıkaracağız.” İfadelerini kullandı.

Turkuazın çininin, güzel sanatların, İstiklal Savaşının burçlarından biri olarak tanımladığı Kütahya’ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını ileten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti’nin yerelden genele vatandaş ile her zaman gönül gönülle olduğunu ve eser siyasetini hayata geçirdiklerini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal belediyeciliğin ne anlama geldiğini tüm dünyaya gösterdiğini dile getiren Sayan Kaya, İstanbul’da yazılan destanın Türkiye’deki başarı hikâyesinin başlangıcı olduğunu vurguladı. Konuşmaların ardından belediye başkanları tek tek sahneye davet edilerek tezahüratlar eşliğinde hatıra fotoğrafı çekildi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *