CHP’NİN YENİ İL BAŞKANI TAMER YENİKAYA OLDU

472

CHP Kütahya İl Başkanlığından Parti Meclisi’ne seçilmesi ve MYK görevi dolayısıyla ayrılan Zeliha Aksaz Şahbaz yerine Tamer Yenikaya il başkanı seçildi. Parti Meclis üyeliğinin ardından CHP Sağlık İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına da seçilen Aksaz Şahbaz, “Her şey halkın iktidarı için!” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı değişti. CHP 38. Olağan Kurultayda Parti Meclis üyeliğine seçilmesiyle il başkanlığından istifa eden Dr Zeliha Aksaz Şahbaz’ın yerine il yönetim kurulu toplantısında Tamer Yenikaya oy birliğiyle İl Başkanı, Sebahattin Erim İl Sekreteri seçildi.

CHP Kütahya İl Başkanlığından Parti Meclisi’ne seçilmesi ve MYK görevi dolayısıyla ayrıldığını ifade eden Zeliha Aksaz Şahbaz, “CHP Kütahya İl Başkanlığı’na Yönetim Kurulu tarafından oybirliği ile seçilen yıllardır birlikte mücadele ettiğimiz, yol arkadaşım Tamer Yenikaya’yı tebrik ediyor, yeni dönemde başarılar diliyorum.” Dedi.

AKSAZ ŞAHBAZ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEÇİLDİ

CHP Kütahya İl Başkanlığı görevini devreden Zeliha Aksaz Şahbaz, Parti Meclis üyeliğinin ardından CHP Sağlık İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına seçildi. CHP’nin ikinci yüzyılında, kendisini Sağlık Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak onurlandıran CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ve Parti Meclisi üyelerine ve bugüne kadar birlikte mücadele ettikleri Kütahya örgütüne teşekkür eden Aksaz Şahbaz, “Partimizin Yönetimine seçilen çok değerli Genel Başkan Yardımcılarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Her şey Cumhuriyet Halk Partisi ve halkın iktidarı için!” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *