MURAT DAĞI İLİÇ GİBİ OLMASIN!

172

Murat Dağı’nda da altın madeni kurulmak istendiğini belirten MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “Siyanürle beraber çıkarılmak istenilen altınla buranın da aynı tehlikeyi yaşayacağından eminim” ifadelerini kullandı. Erbaş, Murat Dağına sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

KİMSE GARANTİ EDEMEZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz’de yaptığı konuşmada yaklaşık 5 yıldır Murat Dağı’nda da altın madeni kurulmak istendiğini hatırlattı. Altın madeni kurulması durumda Murat Dağı’nın da bir İliç olmayacağını kimsenin garanti edemeyeceğine vurgu yapan Erbaş “Hem tabiatımızın hem su kaynaklarımız ama en önemlisi siyanürle beraber çıkarılmak istenilen altınla buranın da aynı tehlikeyi yaşayacağından eminim” ifadelerini kullandı.

MURAT DAĞINA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Siyasi çalışmaların hepsinin gelip geçeceğini ancak ilçe için il için taş üstüne taş koyan herkesin başlarının üstünde yeri olduğunu belirten Erbaş “Öncelikle Gediz’in ve beldelerinin bir önceliğinin Murat Dağına sahip olması gerekir. Burası Cenabı Allah’ın bizlere bir ikramı, lütfudur. Bu dağlarımıza ovamıza sahip çıkalım. Yarın bizde İliç gibi bir afetle anılabiliriz” dedi. Erbaş, son olarak her zaman yanlarında duran vatandaşlara teşekkür etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *