KÜTAHYA’DA BAŞLAYAN FLOOR CURLING FIRTINASI AFYON’A TAŞINDI: PAZARLAR SPOR LİSESİ BÖLGE ŞAMPİYONU

167

Pazarlar Spor Lisesi, Floor Curling bölge müsabakalarına damga vurdu. Erkek karma kategorilerinde mücadele eden öğrenciler, bölge finallerinde şampiyon oldu. Pazarlar Spor Lisesi Müdürü İsa Ergün “Türkiye Şampiyonasında da iyi bir derece elde etmeyi hedefliyoruz.” Dedi.

Afyonkarahisar’da düzenlen okul sporları etkinlikleri çerçevesinde Floor Curling müsabakalarında Pazarlar Spor Lisesi Erkek karma takımıyla bölge finallerinde şampiyon oldu

Geçtiğimiz yıl Floor curling müsabakalarında Türkiye finallerine katılıp Türkiye 4.lüğü derecesini elde eden Pazarlar Spor Lisesi, bu yılda rüzgâr gibi esmeye devam ediyor. Bölge finallerinde gösterdikleri performansla büyük takdir topladılar

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA DERECE

Pazarlar Spor Lisesi Müdürü İsa Ergün, “Floor curling Kız, Erkek ve Karma takımlarımızla İl Birincisi olan Okulumuz Kütahya’mızı Afyonkarahisar’da 19 ilden okul takımlarının katılımıyla gerçekleşen Grup müsabakalarında Erkek ve Karma takımlarımız Bölge Şampiyonu oldu. Şampiyon takımlarımız Bursa İlinde düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında Kütahya’yı temsil edeceklerdir. Büyük mutluluk içindeyiz inşallah Türkiye Şampiyonasında da iyi bir derece elde etmeyi hedefliyoruz.” Dedi.

Ayrıca desteklerini esirgemeyen Pazarlar İlçe Kaymakamı Hüseyin Safa Erdem’e, Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci’ye, Pazarlar İlçe Millî Eğitim Müdürü Yaşar Kağan Ulu’ya teşekkür eden Ergün, Pazarlar Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Metin Yaşar Okumuş ile müsabakalarda ter döken öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *