STADYUM İÇİN KAFA KAFAYA VERİLDİ

205

AK Parti Kütahya Milletvekilleri, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret ederek Kütahya stadının Projesi üzerine istişarelerde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden AK Parti Kütahya Milletvekilleri, daha önce iletilen Kütahya ve ilçelerinin ihtiyaçları, talepleri ve Kütahya stadının Projesi üzerine istişarelerde bulundu. Milletvekilleri Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak misafirperverliği ve Kütahya’mıza destekleri için teşekkür etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’i de ziyaret eden Kütahya vekilleri, başta Kütahya Stadı olmak üzere ilde devam eden ve yapılması düşünülen projeler üzerine istişarelerde bulundu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *