KÜTAHYA’YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

122

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Semt Polikliniği ve Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Semt Polikliniği ziyaret ederek sağlık çalışanları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi ile karşılanan Saraçoğlu, vatandaşlardan projelerini takip etmelerini rica etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, seçim çalışmalarına saha ziyaretleriyle devam ediyor. Kütahya’yı karış karış gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Saraçoğlu, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Semt Polikliniği ve Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Semt Polikliniğini ziyaret etti.

Sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyen Saraçoğlu, hastanedeki Kütahyalılara geçmiş olsun dileklerini ileterek karanfil hediye etti. Vatandaşlardan projelerini takip etmeleri ricasında bulunan Saraçoğlu, ilgilerinden dolayı vatandaşlara ve kurum personellerine teşekkür etti.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *