SOSYAL TESİSLERDEKİ İNDİRİM GENİŞLETİLDİ

139

Başkan Işık, Belediye Sosyal Tesislerindeki yüzde 25 indirim imkânından öğretmenler, polisler, askerler, akademisyenler ve üniversite çalışanları, memurlar, sağlık çalışanları, STK üyeleri, spor kulübü yöneticileri, sporcular, hakemler, Kültür Bakanlığı sanatçıları ve muhtarların yararlanabileceğini müjdeledi.

HER YIL 600 BİN VATANDAŞ HİZMET ALIYOR  

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, düzenlediği basın açıklamasında Belediye Sosyal Tesislerinden sağlanan indirim imkanının genişletildiğini duyurdu. Kütahya Belediyesi sosyal tesislerinin son 5 yılda, Kütahyalıya yakışan bir şekilde yönetildiğini ifade eden Başkan Işık, Pandemi dönemini fırsata çevirerek her sosyal tesisi baştan sona yenilediklerini ifade eden Başkan Işık, bu sayede misafirlerin gönül rahatlığı ile ağırlandığını belirtti. Sosyal tesislerde yıllık ortalama 600 bin vatandaşa hizmet verdiklerini açıklayan Başkan Işık, sayının her geçen gün artığına değindi.

İNDİRİMDEN KİMLER FAYDALANACAK?

Geçtiğimiz hafta emeklilere, engellilere, basın mensuplarına, şehit ve gazi yakınlarına, ikamet kart sahibi üniversite öğrencilerine belediye sosyal tesislerinde indirimler uygulandığını hatırlatan başkan Işık, “Geleceğimizin teminatı evlatlarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimize; şehrimizi gece gündüz koruyan, huzurumuzu tesis eden tüm Emniyet Teşkilatı ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza; şehrimizdeki sağlık hizmetini sağlamak için gece gündüz demeden çalışan doktorlarımıza, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza; bilim yuvası üniversitelerimizin değerli akademisyenleri ve tüm çalışanlarına; Kütahya Valiliğimizin ve İl Özel İdaremizin tüm memurlarına ve çalışanlarımıza; şehrimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında büyük bir özveriyle çalışan memurlarımız ve diğer kamu çalışanlarımıza belediyemiz sosyal tesislerinde yüzde 25 indirim uygulayacağız.” Şeklinde konuştu.

Kütahya’nın adını ulusal ve uluslararası mecrada duyuran Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticilerine, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kütahya Şubesi Yöneticilerine, tüm branşlardaki lisanslı sporcular ve hakemlere belediye sosyal tesislerinde yüzde 25 indirim sağlanacağını ifade eden Başkan Işık, Kültür Bakanlığı Sanatçılarına, “şehirdeki en önemli paydaşımız” diye tanımladığı Sivil Toplum Kuruluşu Dernek Yöneticileri ve tüm dernek üyelerine yüzde 25 indirim yapılacağını açıkladı. Başkan Işık son indirim müjdesini ise muhtarlara verdi.

TOPLU VEYA BİREYSEL BAŞVURU İMKANI

İndirimlerin son dönemde dünya genelinde oluşan olumsuz ekonomik koşullarda vatandaşa bir nebze olsun destek olma amacı taşıdığını ifade eden Başkan Işık, indirimlerden faydalanmak için kamu kurumlarının, derneklerin ve sendika yöneticilerinin, İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne listeleri toplu halde gönderebilecekleri vatandaşların bireysel başvuru da yapabileceğini belirtti.  

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *