SAADET – GELECEK İTTİFAKININ ADAYLARI BELLİ OLDU

242

Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanlığı’nın 31 Mart Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi ile birlikte seçime girme kararını açıklamasının ardından Saadet-Gelecek İttifakının meclis üyesi adayları da belli oldu.

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi ittifakının Kütahya Belediyesi Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi aday listesi belli oldu. Kütahya Belediyesi Meclis Üyesi aday listesi, Feyyaz Kaya, Adnan Küçük, Mehmet Genç, Ahmet Oturak, Ramazan Hancı, Fatih İnağ, Murat Çelik, Taner Gökduman, Yunus Alsan, Şeyma Umutlu, Mefaret Çelik, Bünyamin Karagür, Fatih Saltık, Mesut Gökşin, Mehmet Fatih Özbek, Hüseyin Osangü, Mustafa Behti, Hasan Özmen, İsmail Yarım, Abdullah Gülsever, Gülay Çakır, Ali Rıza Kuru, Necmi Bayram, Mahir Türkan, Mehmet Özdemir, İsmail Karakaya, Mustafa Özkan, Bekir Kıyak, Hüseyin Öner, Recep Öter, İsmail Arslan, Reşit Uyar ve Ahmet Ali Doğan’dan oluştu. Kontenjan adayları ise Ömer Faruk Evren, Sadık Maltaş, Ahmet Erdoğan ve Mehmet Ali Toroğlu olarak açıklandı.

İl Merkezi, İl Genel Meclisi Üyesi adayları ise “Halil Hamzaoğlu, Zehra Kakçı Arslan, Adnan Elmas, Reşat Yeşildere, Kenan Pehlivanoğlu, Nazmi Yarar ve Yaşar Pişkin” olarak açıklandı.

‘MİLLETİN GÜR SESİ OLDUK’

Gelecek Partisi İl Başkanı Serdar Seven, Yönetim Kurulları ile aldıkları karar neticesinde Saadet Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı Ahmet Sunar’ı destekleme ve birlikte seçime girme kararı aldıkları açıklamıştı. Genel seçimlerden hemen sonra Kurulan Saadet – Gelecek Grubunun kurulması ile birlikte Mecliste 20 cesur vekillin mecliste ana muhalefet partisi gibi gür sesle Milletin sorunlarını dile getirdiğini ifade eden Sunar, Gelecek Partisi Kütahya İl Yönetimi olarak Saadet Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı Ahmet Sunar’ın yalan ve iftiraların, hayal satanların, Kütahyalıları kandıranların, israf yapanların liyakati rafa kaldırıp akraba kayırmacılığı yapanların değil Kütahya’ya değer katan çalışkan bir yönetim anlayışı ile hizmet edeceğini ön görmüştü.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *