KÜTAHYA’YA SÖZÜMÜZ VAR

409

Yüksek bir başvuru ile adaylık sürecini tamamladıklarını ifade eden MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, davalarının mensubu kimsenin sıralamalar sebebiyle alınganlık yapmayacağını belirtti. Meclis üyesi adaylarının da katılımı ile Kütahya için canla başla çalışacaklarını belirten Alıç, “Bizim Kütahya’ya sözümüz var birlikte başarmaya devam edeceğiz.” Dedi.

‘BİRLİKTE BAŞARMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Kütahya Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında Zafer MHP Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarını açıkladı. Türkiye’nin en disiplinli partisinin MHP olduğunu ifade eden Selçuk Alıç, 15 Şubat tarihi itibariyle bütün beldeler dahil belediye başkan adayları, belediye ve il genel meclis üye adaylarının seçim kuruluna teslim edildiğini açıkladı. Seçim bürosunun açılışında hep birlikte olmak için beklediklerini ifade eden Alıç, artık şehre ne yapılacağı ve şehre ne katılacağının konuşulma vakti olduğunu belirterek “Bizim Kütahya’ya sözümüz var birlikte başarmaya devam edeceğiz.” Dedi.

‘ALINGANLIK YAPAN BU DAVANIN MENSUBU DEĞİLDİR’

Başvuru sayısının oldukça yüksek olduğunu vurgulayan Selçuk Alıç, “104 belediye meclis adayımız vardı. 33’ü asil, 33’ü yedek, 4 de kontenjan adayımız var. Sıralamaya giremeyen 34 belediye meclis üyesi adayımız da bizim için aynıdır. Biz birinci sıra ile 104. sırayı ayırmayacağız.” Dedi. Bugünden itibaren MHP teşkilatının hep birlikte sahada olacağının altını çizen Alıç, İl Genel Meclis üyesi başvurumuz 7’si asil, 7’si yedek olmak üzere 32 tane. Burada da herhangi bir kırgınlık olmayacak zaten kırgınlık yapan, alınganlık yapan bu davanın mensubu değildir. Bu kadar basit. Herkes taşın altına elini sokacak. Sıralama ben bu sıradayım ben şu sıradayım olmayacak hep birlikte başaracağız. Ayırmadan ayrışmadan Kütahya’mız için canla başla çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

‘GİTMEDİĞİMİZ YER BİZİM DEĞİLDİR’

Seçim çalışmalarına İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyelerinin de sahada olacağını ifade eden Alıç,  “Gitmediğimiz yer bizim değildir. Sıkmadığımız el bize oy vermez. O yüzden her vatandaşımıza ulaşacağız. Hep birlikte başaracağız.” İfadelerini kullandı.

MHP Kütahya Belediye Meclis Üyesi Adayları, Mehmet Karabekir, Aziz Gündüz, Mehmet Buğra Baydar, Ali Bahadır Soylu, Ahmet Bakırsözer, Batuhan Sabanlı, Hasan Selvi, Süleyman İzmir, Hasan Hüseyin Akar, Fazilet Kara, Mehmet Üstüner, Hasan Öztulum, İbrahim Gülhan, İsmail Yurt, İsmail Güzen, Selim Erduğan, Hasan Altay, Osman Ertan, Ceyhun Tekdemir, İsa Öztürk, Abdullah Ertekin, Bahadır Eser, Hakan Güzen, Taha Gündüz, Ayberk Barut, Ahmet Doğanay, Davut Demirci, Hasan Hüseyin Özese, Serkan Turgut, Osman Fidan, Hasan Ay, Emre Bahçeci ve Nejat Şentürk’ten oluştu. Kontenjan adayları ise Abdullah Damcı, Süleyman Çankaya, Hasan Hüseyin Namaz ve Niyazi Togan oldu. İl Genel Meclis Üyesi Adayları ise Hasan Hüseyin Elğin, Kamil Bakırsözer, Muharrem Yurt, İsmail Gündüz, Selahattin Orman, Ömer Demir, Nadir Güngör’den oluştu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *