ÖMÜR BOYU DEVAM EDEN BİR GÖNÜLLÜLÜK HAREKETİ: PROF. DR. SAMİ GÜÇLÜ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

186

Kütahya’da öğrencilere nasihatlerde bulunan Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesinin Kurucusu ve Proje Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Anadolu Mektebinin bir ömür boyu devam eden ve mezunu olmayan bir gönüllük hareketi olduğunu dile getirdi.

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesinin Kurucusu ve Proje Yürütme Kurulu Başkanı, Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi kapsamında Kütahya’da öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı, Anadolu Mektebi Projesi Kurucusu ve Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü ve Merkez Valisi Mevlüt Bilici, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve İl Koordinatörü Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Musa Çelik ile beraber Vali Musa Işın’ı makamında ziyaret ederek proje kapsamında yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıp değerlendirmelerde bulundu.

PROJENİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Ardından Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Prof. Dr. Sami Güçlü, Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, idareciler, proje kapsamındaki okulların müdürleri ve projeye danışmanlık yapan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri ile Müdürlüğü Maarif Salonunda bir araya geldi. Toplantının akabinde Prof.Dr. Sami Güçlü, projede gönüllü olarak okumalara katılan öğrencilerle soru cevap şeklinde söyleşi gerçekleştirdi. Burada projenin önemine işaret eden Güçlü, Anadolu Mektebinin bir ömür boyu devam eden ve mezunu olmayan bir gönüllük hareketi olduğunu dile getirerek öğrencilere önemli nasihatlerde bulundu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *