ALTINTAŞ DOĞALGAZA KAVUŞACAK ‘KİMSENİN HİÇBİR ŞÜPHESİ OLMASIN’

148

Altıntaşlı vatandaşların son günlerde, ilçeye gelecek olan doğalgaz ile ilgili olarak karamsarlığa kapıldığını ifade eden Altıntaş Belediye Başkanı ve BBP Altıntaş Belediye Başkan Adayı Arif Teke, “En kısa zamanda doğalgaz hattı çalışmalarına başlanacak ve kadim ilçemiz doğalgazına kavuşacaktır.” dedi.

Altıntaş Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Altıntaş Belediye Başkan Adayı Arif Teke, Vatandaşların son günlerde, ilçeye gelecek olan doğalgaz ile ilgili olarak karamsarlığa kapıldığını belirtti. Arif Teke, “Bazı kişilerce yalan veya yanlış bilgiler verilerek Altıntaş halkımıza karamsarlık sergilenmeye çalışıldığını üzülerek izliyorum.” Şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA BAŞLAYACAK

Altıntaş Belediye Başkanı ve Zafer Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili olarak doğalgaz dağıtım istasyonunun tamamlandığını ve kullanıma hazır hale getirildiğini ifade eden Teke, “Ayrıca ilçemiz otogar arka kısmında, Botaş ve Çinigaz A.Ş.’nin de uygun gördüğü alan, Belediye Meclisimizin 07Kasım 2023 gün ve 31 sayılı kararı ile Doğalgaz Teknik Alt Yapı Alanı olarak kabul edilerek onaylanmıştır. En kısa zamanda doğalgaz hattı çalışmalarına başlanacak ve kadim ilçemiz doğalgazına kavuşacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *