KÖY MUHTARLARINDAN İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI MUAMMER ÖZCURA’YA ZİYARET: MUHTARLARDAN TAM DESTEK

153

Merkez İlçe Köy Muhtarları Derneği Başkanı Şadi Yıldız ve 35 merkez ilçe köy muhtarını ağırlayan Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, “Muhtarlarımız bizim elimiz ayağımız. Sizler sorunları bizlere eksiksiz iletiyorsunuz bizler de hizmetleri vatandaşımızın ayağına götürmeye çalışıyoruz.” Diyerek destekleri için teşekkür etti.            

Merkez İlçe Köy Muhtarları Derneği Başkanı Şadi Yıldız, 35 merkez ilçe köy muhtarı İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura’ya ziyarette bulunarak Meclis Başkanı Özcura’ya yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ziyarette AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Afşar Ünal da hazır bulundu.

İl Genel Meclisi toplantı salonunda yapılan ziyarette Meclis Başkanı Muammer Özcura ve köy muhtarları fikir alışverişinde bulunarak taleplerini İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura’ya iletti.

‘HİÇBİR AYRIM YAPMADAN

HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Ziyarette köy muhtarlarına hitaben kısa bir konuşma yapan Meclis Başkanı Muammer Özcura; “Siz değerli muhtarlarımızın bugün bizleri ziyaret edip yanımızda olmaları bizler için çok değerli ve anlamlı. Köylerimize hizmet ederken hiçbir ayrım yapmadan köylerin küçüklüğüne büyüklüğüne bakmadan öncelikleri göz önünde bulundurarak hizmet vermeye çalışıyoruz. Eğer bazı hizmetlerimiz gelmediyse veya gecikmiş ise ülkemizde yaşanan depremler sel felaketleri gibi elimizde olmayan sebeplerden kaynaklanmış olabilir.” Şeklinde konuştu.

Muhtarların köylerde kendilerinin gözü kulağı, eli ayağı olduğunu vurgulayan Özcura, “Sizler sorunları bizlere eksiksiz iletiyorsunuz bizlerde hizmetleri vatandaşımızın ayağına götürmeye çalışıyoruz. Buraya gelip bizlere desteğinizi gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” Dedi.          




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *