ERBAŞ’IN İSTEKLERİ KARŞILIK BULACAK MI?

157

TBMM kürsüsünden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın istekleri karşılık bulacak mı?

Kütahya’nın bugün şehre gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan müjdeler beklediğini meclis kürsüsünden tüm Türkiye’ye duyuran MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, vatandaşın da beklentisi olan talepleri açıklamıştı.

Kütahya bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı şehirde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Vatandaşla her daim bir araya gelerek sorunlarını dinleyen ve mecliste Kütahyalıların sesi olan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan beklentilerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yapması beklenen Şehir Hastanesinin Kütahya için önemine dikkat çeken Milletvekili Ahmet Erbaş, “Simav ilçesinde kullanılan jeotermal suların yeniden kullanılmasın için ilçeye mutlaka reenjeksiyon kuyusu açılmasını gerekiyor. Sera organize bölgemize de en az 1 adet reenjeksiyon kuyusu açılmalı ve bu kuyunun yeri doğru tespit edilmeli ve en önemlisi her iki konuda da Tarım ve Orman bakanlığımız ve MTA’dan yetkin ekipler görevlendirilerek reenjeksiyon kuyuları açmak için destek istiyoruz. Gediz ilçemizde Gimsan’ın özelleştirilmesinden kaynaklı ilçemizin yaşadığı travmayı henüz atlatamamışken, aynı şeyleri Murat dağı için de yaşamak istemiyoruz. Yaklaşık 6 yıldır bu kürsüye her çıktığımda Murat Dağı’ndaki altın madeni ile ilgili itirazlarımız tutanaklardadır. Erzincan İliç’te yaşanan felaketin göz göre göre Murat Dağı’nda da yaşanmasına müsaade etmeyelim. Kütahya müjde bekliyor, Kütahya destek bekliyor, Kütahya yol bekliyor, Kütahya kavşak istiyor, Kütahya sanayisinin gelişmesini istiyor, Kütahya stadının mevcut yerinde yapılmasını istiyor. İnşallah, sayın cumhurbaşkanımızdan bu müjdeleri alacağımıza da inanıyorum.” İfadelerini kullanmıştı. Erbaş’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan talep ettiği bu isteklerin karşılık bulup bulmayacağı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün miting alanında konuşarak Kütahyalılara seslenecek.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *