KÜTAHYALI KİCK BOKSCULARDAN DENİZLİ’DE BÜYÜK BAŞARI: 26 MADALYA VE 2 KUPA KÜTAHYA’YA GETİRİLDİ

95

6. İller Arası Kick Boks Ligi 1. Etap müsabakalarına Kütahya’dan katılan 35 sporcu; 12 altın, 8 gümüş, 6 bronz toplam 26 madalya ile döndü. 11 kupanın 2’si Kütahya Belediye Spor Kulübü ve Ejderya Spor Kulübüne takdim edildi

Denizli Sarayköy’de yapılan 6. İller Arası Kick Boks Ligi 1. Etap müsabakalarına Kütahya’dan 35 sporcu ile katılıp, 26’sı madalya ile döndü. Aynı zamanda 2023 yılı Denizli Kick Boks Ligi sonuçlarına göre öngörülen 11 kupanın 2’si Kütahya Belediye Spor Kulübü ve Ejderya Spor Kulübüne takdim edildi.

7 sporcu ile katılan Kütahya Belediye Spor Kulübü sporcularından 2 altın, 3 gümüş, 1 bronz madalya olmak üzere toplamda 6 madalya kazandı. Kütahya Belediye Spor Kulübü sporcularından Elif Kaya Genç Bayan Low Kick 70 Kg birinci Olarak Altın Madalya, Yasin Kocaman Yıldız Erkek Point Fighting 42 Kg birinci Olarak Altın Madalya, Ezgi Ayşe Öztürk Genç Bayan Low Kick +70 Kg ikinci Olarak Gümüş Madalya, İbrahim Budak Alt Minik Erkek Point Fighting +36 Kg ikinci Olarak Gümüş Madalya, Melike Sayar Yıldız Bayan Kick Light 65 Kg ikinci Olarak Gümüş Madalya, Ahmet Kocaman Yıldız Erkek Kick Light 52 Kg üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

DERECELER PEŞ PEŞE GELDİ

4 sporcu ile katılan Ahmet Arabacı Spor Kulübü 1 altın, 1 gümüş madalya kazandı. Ahmet Arabacı Spor Kulübü sporcularından Ece Tunç Yıldız Bayan Point Fighting 60 Kg birinci olarak Altın Madalya, Ayşenur Sayar Genç Bayan Kick Light 55 Kg ikinci olarak gümüş madalyaya uzandı.

24 sporcu ile katılan Ejderya Spor Kulübü 9 altın, 4 gümüş, 5 bronz madalya kazandı.

Turnuvada Kütahya Belediye Spor Kulübü Kick Boks Antrenörü Fatma Çakır, Ejderya Spor Kulübü Antrenörü Umut Yasan, İl Temsilcisi Ahmet Arabacı, sporcular ve ailelerine destek olan Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü Turhan Yavuz ve personeline, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediye Spor Kulübü Başkanı Abdullah Damcı, Spor Müdürü İsmail Şen ve personeline teşekkür edildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *