MAVİ ŞİMŞEK LİGİN SON SIRASINI AĞIRLIYOR: ALKIN’IN İLK SINAVI

86

Geçtiğimiz hafta 1922 Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Belediye Kütahyaspor, yarın 14.00’te ligin son sırasındaki Bayburt Özel İdare Spor’u ağırlayacak. Mavi Şimşek, Efrahim Alkın’ın ilk kez Teknik Direktör koltuğunda çıkacağı maçta puan kaybı istemiyor.

MAÇ YARIN 14.00’TE

Belediye Kütahyaspor, 3’üncü Lig’in 23’üncü haftasında Dumlupınar Stadı’nda Bayburt Özel İdare Spor ile karşı karşıya gelecek. Maç, yarın saat 14.00’te başlayacak.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda 1922 Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Belediye Kütahyaspor, ligin 13. sırasındaki rakibine karşında kritik bir puan kaybı yaşadı. Beraberliğin ardından taraftarların son haftalarda sık sık dinlendirdiği istifa çağrısı karşılık buldu. Sezonun başında anlaşma imzalanan Teknik Direktör Yusuf Tokuş ile yollar ayrılırken yeni Teknik Direktör Efrahim Alkın Bayburt Özel İdare Spor karşısında ilk sınavına çıkacak.

ARADAKİ PUAN FARKI 18

Yaşadığı inişli çıkışlı grafiğe kendi taraftarı önünde son vermek isteyen Mavi Şimşek, 23 haftayı, 8 galibiyet, 8 beraberlik, 4 mağlubiyetten aldığı 32 puanla ligde 5’inci sırada karşıladı. Mavi Şimşek’in bu haftaki rakibi Bayburt Özel İdare Spor ise geçtiğimiz hafta evinde Akhisarspor ile berabere kaldı. Rakip, 14 puan ile ligde son sırada yer alıyor.

Dumlupınar Stadı’nda oynanacak maçı, Muhammed Selim Özbek yönetecek. Özbek’in yardımcılıklarını Yakup Keçeci ve Recep Korkmaz üstlenecek.

İŞTE 23 HAFTANIN DİĞER MAÇLARI

Ligin 23. Haftasının diğer maçlar ise şöyle: Kuşadasıspor – Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş, Merkür Jet Erbaaspor – Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş, Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü – Osmaniyespor Futbol Kulübü, Akhisarspor – Karaköprü Belediye Spor, Silivrispor – Karatay Termal 1922 Konyaspor, Darıca Gençlerbirliği A.Ş. – Fatsa Belediyespor. Haftayı bay geçen takım ise Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.olacak.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *