ŞAMPİYONLAR VE MİLLÎ SPORCU ADAYLARI DPÜ’DE BOY GÖSTERİYOR: MÜCADELELER NEFES KESECEK

85

DPÜ Kapalı Yüzme Havuzu Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonaları ve millî takım seçmelerine ev sahipliği yapıyor. Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, 59 takım ve 530 sporcunun katıldığı mücadelelerinin nefes keseceğini vurguladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Sualtı Hokeyi 19 Yaş ve Altı ile 15 Yaş ve Altı Türkiye Şampiyonaları ve Millî Takım Seçmeleri Kapalı Yüzme Havuzunda başladı.

DPÜ Kapalı Yüzme Havuzunda Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonaları ve millî takım seçmeleri düzenleniyor.

530 SPORCU KATILDI

DPÜ Kapalı Yüzme Havuzu’nda 7-10 Mart tarihlerinde düzenlenecek TSSF Sualtı Hokeyi 19 Yaş ve Altı ile 15 Yaş ve Altı Türkiye Şampiyonalarına 7 farklı ildeki 23 spor kulübünün 29’u kadın 30’u erkek toplam 59 takımı ve 530 sporcusu katıldı. Turnuvanın yanında kapalı yüzme havuzumuzda Su Altı Hokeyi Millî Takımımızda oynayabilecek öğrenciler için de seçmeler yapılıyor.

Mücadelelerin nefes keseceğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “DPÜ olarak ulusal düzeydeki bir spor etkinliğine ev sahipliği yapmaktan dolayı gururlu ve mutluyuz. Şampiyonada ve elemelerde yarışacak tüm öğrencilere başarılar, görev yapan antrenör, hakem ve yöneticilere de kolaylıklar diliyorum” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *