İSMET GÜRAL’DAN GELENEKSEL İFTAR DAVETİ: RAMAZANDA DOSTLAR BİR ARAYA GELDİ

256

Kütahya protokolü İsmet Güral’ın her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen iftar yemeğinde bir araya geldi. İsmet Güral, tüm güzelliklerinin yanında Ramazan ayının aynı zamanda dostları bir araya getirip ve dost olmayı teşvik ettiğine vurgu yaptı

Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, Güral Ocakbaşı Restoranda iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine Vali Musa Işın, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Murat Kırbaç ve siyasi partilerin ve STK’ların temsilcileri, İsmet Güral’ın dost ve arkadaşları katıldı.

Davetlilerine seslenen Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, “Bu güzel günde sizlere hitap edebildiğim için gerçekten çok mutluyum. Sizlerle beraber olmak benim için bir ayrıcalık. Bu güzel akşamda bu iftarı hep beraber yapabilmek adına, sizlerin adına, 11 Ayın Sultanı Ramazan’a hoş geldin diyorum.” İfadelerini kullandı. Ramazan ayının önemine dikkat çeken İsmet Güral, şöyle konuştu: “Bu ayın güzelliğine hepimiz hâkimiz. Bu ayın bildiğimiz özelliklerin yanında bence çok güzel bir anlamı daha var. Dostları bir araya getiriyor ve dost olmanızı teşvik ediyor. Burada bulunan dostlarımızla zaman zaman konuştuğumuz da derler ki “iyi ki böyle bir etkinlikte beraber oluyoruz ki birbirimizi görüyoruz. Buna vesile oluyorsunuz. Çünkü bu hayatın güzelliğinin içerisinde birbirimize yeteri kadar zaman ayırmıyoruz ayıramıyoruz.”

‘DOSTLUĞA ZAMAN AYIRMAK GEREK’

Babasının kendisine “Oğlum dost olmak zordur. Ama daha da zoru dostluğu muhafaza etmektir. Nadide bir çiçeğe bakmak gibi ilgi ve alaka ister. Onun için dostlarına mutlaka zaman ayır kıymet ver. Şunu aklından hiçbir zaman çıkartma kullanılmayan yola zaman içerisinde kuşlar gelir böcekler gelir. Yol çalılarla kaplanır. Ve o yollara girilemez.” nasihatini hatırlatan İsmet Güral, dostluğu muhafaza etmenin emek ve gayret istediğini vurguladı. Bu sözleri hep aklımda tuttuğunu ifade eden Güral, dostlarına olabildiği kadar vakit ayırıp saygı ve sevgiyi devam ettirmeye gayret gösterdiğini belirtti.

SEÇİMLER KÜTAHYA’YA HAYIRLI OLSUN

Seçimin Ramazan ayında yapılmış olmasında bir hayır olduğunu ifade eden Güral, “Benim hayatımda şimdiye kadar hatırlayabildiğim kadarıyla bir seçim görmedik ramazan ayı içerisinde. Ramazan ayı hepimiz için suhulet ayıdır. Hoşgörünün daha yoğun olduğu bir aydır. Bu olgunluk içerisinde ülkemizde yapılacak seçimin hepimiz için hayırla sonlanmasını diliyorum. Kütahya’mız için de hayırlara vesile olsun seçim süreci.” Şeklinde konuştu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *