‘MİLLETİMİZİN PARASINI MİLLETİMİZE HARCIYORUZ’

118

Belediyenin yaptığı her faaliyet, verdiği her hizmetin vatandaşın parasıyla yapıldığını ifade eden Başkan Işık, “Zaman zaman duyuyorum, belediyenin parasıyla iftar yapılıyor diye. Tabi ki yapacağız çünkü para sizin, belediye sizin, siz bu memleketin evladısınız. Sizin hakkınız size veriliyor.” Dedi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, iftar programları kapsamında Servi, Gaybiefendi, Meydan ve Ali Paşa Mahalleleri için Cuma Pazarında düzenlenen iftar yemeğinde Kütahyalılarla bir araya geldi.

Cuma Pazarında düzenlenen iftar yemeğinde hemşehrileri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Işık, “Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları, ibadetler, duaları dergahında kabul eylesin. Ramazan ayımız mübarek olsun inşallah. Her gün birkaç mahallemizde iftar programlarımız devam ediyor. Bu programlara katılan siz değerli hemşehrilerime katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘SİZİN HAKKINIZ SİZE VERİLİYOR’

“Milletimizin parasını sadece milletimize harcıyoruz” diyerek sözlerine devam eden Başkan Işık, “Bir konunun özellikle altını çizmek istiyorum, her mahallemizde de söylüyorum bunu. Belediyemizin yaptığı her faaliyet, verdiği her hizmet sizlerin parasıyla yapılıyor. Zaman zaman duyuyorum, belediyenin parasıyla iftar yapılıyor diye. Tabi ki yapacağız çünkü para sizin, belediye sizin, siz bu memleketin evladısınız. Sizin hakkınız size veriliyor. Dün doğmuş çocuğumuz dahil bugün rahmetli olmuş hemşehrimize kadar Kütahya’mızda sayılan her vatandaşımız başına devletimiz bize gelir oluşturuyor. Müsaade edin de değerli hemşehrilerimize bunu çok görmeyelim. Alalım sizi evinizden Bursa’ya götürelim, Konya’ya götürelim, Ayasofya’ya götürelim. Bu sizin hakkınız.

‘ÇALMIYORUZ, ÇALDIRMIYORUZ’

Milletimizin parasını sadece millete harcadıklarının altını çizen Işık, “Çalmıyoruz, çaldırmıyoruz. Yemiyoruz, yedirmiyoruz. Beş yıl boyunda hiçbir ihtiyaç sahibi vatandaşımız belediyemizin kapısından boş dönmedi şükürler olsun. Sizlerle bugün bu huzuru sağladıysak, Türkiye’nin en konforlu dördüncü ili, en huzurlu beşinci ili yaptıysak bu sizlerin sayesinde oldu.” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *