ÇİNİKENT ÖZEL EĞİTİM İLKOKULU VE ORTAOKULU YARINLARA UMUT OLDU

386

Çinikent Özel Eğitim İlkokulu ve Ortaokulu tarafından Çalca Mahallesi’nde gerçekleştirilen Fidan Dikimi Etkinliğinde 200 fidan öğrencilerin ellerinde toprakla buluştu.

Ormanların insan ve tabiat için önemi üzerinde durularak evrensel duyarlılığın artırılması amaçlanan Orman Haftası’nda, Çinikent Özel Eğitim İlkokulu ve Ortaokulu tarafından fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Çalca Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Şaybak, Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Taner Nişancı, Merkez İşletme Müdürü Mustafa Doğan, Ağaçlandırma Şube Müdürü Hasibe Doğan, İşletme Şefleri Mustafa Aydın ve Osman Aydınoğlu, Çinikent Özel Eğitim İlkokulu ve Ortaokulunda eğitimine devam eden 144 öğrenci, öğretmenler, rehber personeller servis şoförleri katıldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nün destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte toplam 200 fidan dikildi. Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, böyle anlamlı bir etkinliğe destekleri dolayısıyla Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *