ŞİMŞEK DEPLASMANDA RAHAT KAZANDI 1-3

243

Belediye Kütahyaspor deplasmanda Sivas ekibini 3-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Belediye Kütahyaspor’un gollerini Burak Başkaya, Can Muhammed Vural ve Halil İbrahim Pekşen kaydetti.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor deplasmanda ligin alt sıralarında bulunan Simav Dört Eylül ile karşı karşıya geldi.

Belediye Kütahyaspor teknik heyeti sahaya kalede Serkan Demirol, defansta Doğancan Kılıç, Samet Cantürk, Cihangir Çağlayan ve Eyüp Poyraz, orta sahada Arda Keser, Haktan Çakır, Burak Başkaya, Gökhan İravul, Halil İbrahim Pekşen ve ileri uçta Can Muhammed Vural ilk 11’i ile sahaya çıktı.

BELEDİYE KÜTAHYASPOR GOLLERİ ÜST ÜSTE BULDU

Karşılaşmaya iyi başlayan ve rakibine oranla daha fazla pozisyon bulan Belediye Kütahyaspor, karşılaşmanın 36’ıncı dakikasında aradığı golü buldu. Burak’ın attığı golle 1-0 öne geçen Belediye Kütahyaspor, 41’inci dakikada ise Can Muhammed Vural ile farkı ikiye çıkardı.

Maçın ilk yarısı 2-0 Belediye Kütahyaspor üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA ÜSTÜNLÜK DEVAM ETTİ 

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Belediye Kütahyaspor üstünlüğü devam etti. Belediye Kütahyaspor karşılaşmanın 74’üncü dakikasında farkı 3’e çıkarmayı başardı.

Maçın 81’inci dakikasında ise ev sahibi Sivas Hüseyin Ateş ile farkı bire indirse de maç 3-1 Belediye Kütahyaspor üstünlüğü ile sona erdi.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *