CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KÜTAHYA’YI AYRICA DEĞERLENDİRECEK: İTTİFAK YARIŞTI CHP KAZANDI

115

31 Mart seçiminde 21 yıldır kendilerini destekleyen seçmeni bu kez sandığa götüremedikleri değerlendirmesini yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı partilerinin rekabet ettiği ve CHP’nin kazandığı Kütahya’nın durumunu da ayrıca değerlendirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

OLUMSUZ TUTUMLARIN HESABI VERİLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, milletin bağrından çıkan AK Parti’nin vatandaşla arasına duvar öremeyeceğini, bunun en büyük düşman olduğunu, hangi konumda olursa olsun millete karşı olumsuz tutumlarda bulunanların hesap verme sorumluluğundan kaçamayacağını net bir biçimde belirttiği de ifade ediliyor. AK Parti yönetimi, Cumhur İttifakı partilerinin rekabet ettiği ve bu nedenle CHP’nin kazandığı Amasya, Kütahya, Kırıkkale gibi illerin durumunun da ayrıca değerlendirilecek.

OY KAYBI DA VAR, RUH KAYBI DA

Parti kaynaklarına göre toplantıda özeleştiri yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 yıldır AK Parti’nin arkasında duran milletin bu kez kendilerini neden ikinci parti yaptığının çok iyi analiz edilmesi gerektiği görüşünde. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ortada oy kaybının yanında, kan ve ruh kaybı bulunduğunu düşünüyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *