‘SUÇA ORTAK OLMUYOR, SUÇU ÖNLÜYORLAR’

96

Polis haftası sebebiyle Şehit Mehmet Kartal Polis Amirliği’ne gerçekleştirilen ziyarette konuşan Vali Musa Işın, “Bugüne kadar hiçbir polisimizle ilgili bana olumsuz bir şey gelmedi. Polislerimiz, suça ortak olmuyor, suçu önlüyor ve çözüyor” dedi.

Kütahya Protokolü, Polis Haftası sebebiyle 179’uncu yılını kutlayan Türk Polis Teşkilatının Kütahya’daki neferleri ile Şehit Mehmet Kartal Polis Amirliği’nde bir araya geldi.

Ziyarette İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Kütahya protokolü, Polis Haftası ve Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

‘HİÇBİR POLİSİMİZLE İLGİLİ

OLUMSUZ BİR ŞEY GELMEDİ’

Bayramda da görevinin başında olan teşkilat mensuplarının özverili çalışmalarına dikkat çeken Vali Musa Işın, “Yanlış işe tevessül etmeden, görevinizi layıkıyla yaptığınız için teşekkür ederim. Bugüne kadar hiçbir polisimizle ilgili bana olumsuz bir şey gelmedi. Polislerimiz, suça ortak olmuyor, suçu önlüyor ve çözüyor” dedi.

‘HİÇBİR ZAMAN SİZİ YALNIZ BIRAKMAM’

Emniyet teşkilatı mensuplarının her zaman yanında olduğunun altını çizen Vali Işın, “Ne pahasına olursa olsun doğruyu savunmak doğrunun yanında yer almak bizim olmazsa olmazlarımızdan bir tanesidir. Bütün kardeşlerimiz müsterih olsunlar ki hukuka uygun, demokratik usüllere tabi olarak bizim mevzuatımızın verdiği sınırlar çerçevesinde görevini yapan herkesin yanındayız. Onların mağdur olmasına, sıkıntıya girmesine asla izin vermeyiz. Hiçbir zaman sizi yalnız bırakmam” ifadelerini kullandı.

‘HİÇBİR KARDEŞİMİZ MADDİ VE MANEVİ SIKINTI YAŞAMASIN’

Devletin gücünün her türlü zorlukla başa çıkabileceğini ve teşkilat mensuplarının maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Vali Işın, “Arkadaşlarımızın maddi ve manevi sıkıntılarından haberimiz olsun. Devletimiz güçlüdür, hiçbir kardeşimiz sıkıntı yaşamasın, biz her zaman onlarla birlikteyiz. Jandarma ve polisimiz sayesinde canımızı, malımızı, namusumuzu, vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı koruyoruz. Bize düşen şey her zaman teşkilatımızın yanında yer almaktır. Hem bayramınızı tebrik ediyor hem de Polis Günü’nüzü kutluyorum” diye konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *