İKİNCİ PROVADA GÜLEN TARAF BELEDİYE KÜTAHYASPOR OLDU

246

Afyonkarahisar’daki kampta ikinci hazırlık maçını Isparta 32 Spor ile oynayan Belediye Kütahyaspor, İlk maçta asist yapan Bilal Şeflek’in enfes frikik golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Maçı, kampı ziyarete gelen Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Damcı da izledi.

Belediye Kütahyaspor, Afyonkarahisar’daki kampta yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Mavi Lacivertliler hazırlık çalışmaları kapsamında ikinci provasına da çıktı.

BİLAL ŞEFLEK’İN ENFES FRİKİK GOLÜ

Kamptaki ikinci hazırlık maçını, çoğu takımın henüz daha sahaya inmemesi kamplarda az takımın olması sebebiyle, yine Isparta 32 Spor ile oynayan Belediye Kütahyaspor, İlk maçta asist yapan Bilal Şeflek’in enfes frikik golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Maçı, hazırlık kampını ziyaret eden Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Damcı da takip etti.

DAMCI’DAN YAKIN TAKİP

Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Başkanı Abdullah Damcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Teknik heyet ve futbolcularla sohbet etti. Takımın çalışmalarıyla ilgili son durum hakkında bilgi alan Başkan Damcı, Afyonkarahisar kampında geçirdiği sakatlık sonrası bugün operasyon geçiren futbolcu Can Muhammet Vural’ı da hastanede ziyaret etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *