GRUPTA İPLER KOPMAK ÜZERE

102

Ligin bitimine son iki maç kala 3. Grupta play off hattı hemen hemen netleşti. Oynadığı son dört maçta bileği bükülmeyen Belediye Kütahyaspor’un, Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. ve Merkür Jet Erbaaspor karşılaşmalarından alacağı 1 puan dahi play off maçlarını oynaması için yeterli olacak.

4’ÜNCÜLÜKTEN 5’İNCİLİĞE DÜŞTÜK

Belediye Kütahyaspor’un mücadele ettiği TFF. 3.Lig 3’üncü grupta takımlar 29. Hafta maçlarına hazırlanırken ligin bitimine son iki maç kaldı. Belediye Kütahyaspor’un, deplasmanda Bornova 1877 ile 0-0 berabere kaldığı 28. Haftada lider Karaköprü Belediye Spor’un haftayı bay geçmesi ile üst sıralardaki takımların kritik maçlar oynadı.

Silivrispor Fatsa Belediyespor’u 1-4 yenerek Belediye Kütahyaspor’un üzerine çıkarak dördüncü sıraya yerleşti. Playoff hattında Belediye Kütahyaspor’u zorlayan Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. ve Kuşadasıspor galip gelerek 7., 6. Sırada yer aldılar.

4 HAFTADIR BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Bornova 1877 ile 0-0 berabere kalan Belediye Kütahyaspor’u 3 haftalık galibiyet serisine son verse de bir puanı hanesine yazdırdı. Mavi lacivertlilerin bileği, 4 haftadır bükülmedi.

PLAY OFF İÇİN 1 PUAN BİLE YETECEK

Ligin bitimine son iki maç kala play off hattı hemen hemen netleşirken Belediye Kütahyaspor’un, Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. ve Merkür Jet Erbaaspor karşılaşmalarından alacağı 1 puan dahi play off maçlarını oynaması için yeterli olacak.

Belediye Kütahyaspor’u bu hafta sonu maçtan galibiyet ile ayrılırsa play off mücadelelerinde her şey netleşecek. Mavi Lacivertlilerin en yakın rakibi ise Kuşadasıspor. İki takımdan biri son iki haftada oynanacak maçların ardından iki takımdan biri 4. Biri ise 5. Olacak.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *