BELEDİYE KÜTAHYASPOR’A PLAY OFF İÇİN BİR PUAN YETECEK ‘HADİ ŞİMŞEK BİTİR BU İŞİ!’

127

Ligin bitimine iki hafta kala Belediye Kütahyaspor yarın saat 15.00’da Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş’yi ağırlayacak. Play off oynamayı garantilemek için Mavi Şimşek’e 1 puan yetecek. Rakibin de play off şansının devam ettiği maçın büyük bir heyecana sahne olması ve taraftarın Dumlupınar Stadı’ndaki tribünlerin doldurması bekleniyor.

MAÇ YARIN 15.00’DA

TFF. 3.Lig’de 29’uncu hafta mücadeleleri yarın başlıyor. Bu hafta oynanacak mücadelelerin ardından ligin bitimine bir maç kalacak. Play off oynamayı garantilemek için mücadele eden Belediye Kütahyaspor, ligin 29’uncu haftasında yarın saat 15.00’da Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta oynadığı Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş maçından 0-0 beraberlikle ayrılarak hanesine bir puan yazdıran Belediye Kütahyaspor, 5. Sırasında bulunduğu ligde; oynadığı 26 maçın 11’inde galibiyet, 10’unda beraberlik, 5’inde mağlubiyet alarak 43 puan topladı

Oynadığı son maçta Akhisarspor’u 2-1 yenen Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş., ligde 38 puan ile 7’inci sırada yer alıyor.

RAKİBİN ŞANSI DA DEVAM EDİYOR

Mavi Şimşek’in play offu garantilemesi için maçtan 1 puan alması yetecek. Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş kazanması halinde play offu zorlayacak. Ligin ilk yarısında maçta Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. ve Belediye Kütahyaspor 0-0 berabere kalmıştı. Ligin ikinci yarısında Dumlupınar Stadında oynanacak maçı Hakem Yunus Emre Çiftçi yönetecek. Çiftçi’nin yardımcılıklarını Fatih Deveci ve Enes Samanlı yapacak.

TÜM MAÇLAR AYNI SAATTE BAŞLAYACAK

Tüm maçların yarın saat 15.00’da başlayacağı 29’uncu haftanın diğer maçları şöyle: Silivrispor- Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş, Karaköprü Belediye Spor – Osmaniyespor Futbol Kulübü, Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü – Darıca Gençlerbirliği A.Ş., Akhisarspor – Merkür Jet Erbaaspor, Karatay TermaL 1922 Konyaspor – Fatsa Belediyespor, Bayburt Özel İdare Spor  – Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *