SANATÇILAR BİR KEZ DAHA ‘BAYRAM YILDIZ’ DEDİ

147

KÜSAD 20.Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Bayram Yıldız ve yönetimi oy birliği ile yeniden seçildi.

Kütahya’nın köklü sivil toplum kurumlarından olan Kütahya Kültür ve Sanat Derneği(KÜSAD Sanat Akademisi) 20.Olağan Genel Kurulu üyelerin yoğun katılımı ile yapıldı. Faaliyet ve denetim raporlarının okunması ve ibrası yapılarak üyeler tarafından; yapılan faaliyetler büyük bir memnuniyetle karşılandı.

‘TABELA DERNEĞİ OLMADIK’

Yönetim kurulu başkanı Bayram Yıldız, “Bu başarı hepimizindir yönetim kurulumuza ve sanatçı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Alınan ve ön görülen kararların onaylanmasından sonra genel kurulda seçimlere tek listeyle Bayram Yıldız ve yönetimi oy birliği ile yönetime tekrar getirildi. Genel Kurul üyelerine teşekkür eden Yıldız, “Bu oylama bizim sorumluluğumuzu daha da artırdı. KÜSAD’da başkan olmak önemli ve ciddi bir iş ve sorumluluktur, asıl konu başkan olduktan sonra ne yaptığınız daha da önemlidir. Kütahya’da birçok sivil toplum kurumları mevcuttur hiç bir zaman tabela derneği olmadık. Şehrimizin kültürüne, sanatına ve sosyal yapısına katkı vermeye çalıştık. Kültür ve Sanat değerlerimizin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımında her zaman öncü bir rol oynadık. Konferans, panel, sergilerimizle ve eğitim programlarımızla hedef kitle olan gençlere ve sanatçılara ve halkımızı katkı vermeye çalıştık” şeklinde konuştu.

20.Genel Kurulda Kuruma emek ve katkı veren kişi ve kuruluşlara birer teşekkür plaketi verildi. Genel kurula katılan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mücahit Eracar, İl Sivil Toplum İlişkileri Müdürü Ömer Karakaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal, Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürü Sayın Yıldırım Akgül’e teşekkürler edildi.20.Olağan genel kurul organları şu şekilde oluştu: Yönetim Kurulu; Bayram Yıldız, İsmail Necdet Kaygısız, Binnur Pektaş, Murat Kızılkaya, Arif Dönmez, Memet Emin Oğuz ve Suna Ulucan.Denetleme Kuruluna; Ahmet Bitirim, Betül Bozbay, Serpil Sevil Erpolat. Yüksek İzleme ve Danışma Kuruluna Mehmet Sabri Tezcan, Prof.Dr.Faik Yaylak, Prof.Dr. Selda Mant Menay, Doç.Dr.Pınar Yazgaç ve Öğretim üyesi Sezin Kara getirildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *