‘KRONOMETRE GERİ SAYMAYA BAŞLADI’

127

74 yıl sonra belediyeyi almış bir partinin neferleri olarak büyük bir ödevin sorumluluğunu taşıdıklarını belirten Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, “Kronometre saymaya başladı. Önümüzde uzun bir zaman var gibi ama her saat her dakika her saniye aleyhimize işliyor. O yüzden egolarımızı bir kenara bırakıp hep birlikte çalışmamız gerek”dedi.

CHP BİR SORGULAMA YAPMALI

Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen çelenk sunma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Atatürk’ün ileri görüşlü ve dünyayı iyi okuyan stratejik düşünce yapısı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu ülkenin gelecekteki makamlarına oturacak bugünün çocuklarına adadığını ifade eden Kahveci, “Çocuklarımızın gençlerimizin büyüdükçe o makamlara hazırlanması gerektiğinin de bizlere mesaj olarak iletti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını sadece bir gün kutluyorsak yanlış yapıyoruz. Çocuklarımızı büyüteceğiz, onların eğitimlerine iyi bir şekilde katkı sağlayacağız. Geleceği onlar yönetecek” Dedi. Herkesi çocukları, gençleri iyi yetiştirmek için ne yaptığını sorgulamaya davet ededen Kahveci, yaşı Cumhuriyetle eş değer olan CHP’nin de yönetim kadrolarında kimleri yetiştirdik geleceği kimlere hazırladık?, Yerimizi dolduracak isimleri yetiştirdik mi?” diye sorgulama yapması gerektiğini belirtti.

‘BU SADECE CHP’NİN KENDİSİ İLE OLMADI’

74 yıl sonra Kütahya’da belediyeyi almış bir partinin neferleri olarak çok büyük bir ödevin sorumluluğunu taşıdıklarını belirten Kahveci, “Ciddi bir iş birliği ve güç birliği yaşadık ama bu sadece CHP’nin kendisi ile olmadı bunu herkesin çok iyi bilmesi lazım. Geri planda bizlere inanmış büyük bir seçmen kitlesi var. Bu başarı kimsenin tek başına aldığı bir başarı değil bu iddia ile yola çıkanların dönüp kendi ifadelerine bakması gerekiyor. Biz birlikte başardık bundan sonra da birlikte çalışırsak birlikte başaracağız. Bize bir fırsat verildi. Kronometre saymaya başladı. Önümüzde uzun bir zaman var gibi aslında tam tersi her saat her dakika her saniye aleyhimize işliyor. O yüzden egolarımızı bir kenara bırakmamız lazım. Yarın bir takım tartışmaların yaşanmaması gerekiyor. Hepimizin kaygısı Kütahya’ya çok iyi bir şekilde hizmet etmek, sosyal belediyecilik ile birlikte çalışmalar yapacağız”şeklinde konuştu.

‘SİTEM OLSA DA ÖNEMLİ OLAN DONANIM’

Ülkemizin gençlerin ve çocukların omuzları üzerine yükseleceğini bilerek gençlere ve çocuklara saygı duyup onlara yol açmaları gerektiğini ifade eden Kahveci, CHP’nin tüm neferleri ile işbirliği içinde çalışması gerektiğini dile getirdi. Kahveci, “Kucaklayıcı bir şekilde ülkemizin gelecek ilk seçimdeki kadrolarına insana yetiştirelim. Şu anda yakın çalışma arkadaşlarımızı belirliyoruz. Bilgi çalışma donanım eksiği olanı almayacağız sitem olsa da. Lütfen gençlerimizi donanımlı hale getirelim. Sözümüz şu olsun ilk seçimde CHP’yi daha güçlü bir şekilde ülke yönetimine gelecek kadrolarla yürüyelim. Ve önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda yürümeye devam edelim.” İfadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *