MHP HEYETİ ZİYARETLERDE BULUNDU

121

Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, ilçe ve belde belediye başkanları Kütahya Valiliği, İl Özel İdaresi, DPÜ ve KSBÜ’yü ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, ilçe ve belde belediye başkanları ile bir dizi ziyarette bulundu.

MHP Milletvekili Ahmet Erbaş ve 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde başkanlığa seçilen Simav Belediye Başkanı Kübra Aktulun, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Hisarcık Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, Altıntaş Belediye Başkanı Hikmet Tunç, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Topbaş; Akdağ Belediye Başkanı Fethi Özel, Çitgöl Belediye Başkanı Yüksel Ünal, Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Arslan, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, Kuruçay Belediye Başkanı Rengül Atıcı ve İl Genel Meclisi üyeleri il olarak Kütahya Valiliğini ziyaret etti. Vali Musa Işın Milletvekili ve başkanları makamında misafir etti.

MHP heyeti, daha sonra İl Özel İdaresini, Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesini ziyaret etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *