TÜRKCHOPPER MOTOSİKLET KULÜBÜNDEN ÖZEL KUTLAMA: 23 NİSAN’I DA ES GEÇMEDİLER

172

Türkchopper Motosiklet Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını özgürlüğün sembolü motosikletleri üzerinde gerçekleştirdikleri kortej ile kutladı. Kulüp üyeleri Atatürk Bulvarında geleceğin teminatı olan çocuklara Bayrağımızın renkleriyle süslenmiş atıştırmalıklar ve çeşitli hediyeler ikram etti.

Türkchopper Motosiklet Kulübü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında dikkat çeken bir etkinliğe imza atarak da tüm milli bayramlarda olduğu gibi bir kez daha değerlerine sahip çıktı.

‘BİRLİKTELİĞİMİZ GÜCÜMÜZDÜR’

Cumhuriyetin temel değerlerini yaşatma misyonunu üstlenen Türkchopper Motosiklet Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Kulüp üyeleri Atatürk Bulvarında kurdukları “Birlikteliğimiz gücümüzdür” yazılı stantta gelecek nesillerin temsilcileri çocuklara özel bir jestte bulundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Türk Bayrağının önemini vurgulamak adına çocuklarımıza özel ikramlarda bulundu. Kulüp üyeleri Atatürk Bulvarından Menderes Caddesi yönünde 23 Nisan korteji düzenledi. Konvoy halinde yolla çıkan motosiklet tutkunları vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Etkinliğin ardından TürkChopper Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Öztürk, çocukların yüzlerini bir nebze olsun güldürmek istediklerini bu yüzden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Bayrağımızın renkleriyle süslenmiş atıştırmalıklar ve çeşitli hediyelerle çocuklarımıza unutulmaz bir gün yaşatmaya çalıştıklarını belirtti.

‘BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR’

Çocuklara milli değerleri ve bayrağımızın önemini hatırlatmayı ve onların yüzlerinde gülümseme oluşturmayı amaçladıklarını açıklayan Öztürk, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve onların mutluluğunu paylaşmak bizim için büyük bir onurdur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, gelecek nesillerimizi güçlü ve mutlu bir şekilde yetiştirmek için çaba göstermeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın her zaman en iyisine layık olduğuna inanıyor ve onların umut dolu yarınlara sağlıkla adım atmalarını diliyoruz.” Şeklinde konuştu.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *