KARİYER VE GENÇLİK FESTİVALİ 14-16 MAYIS’TA DÜZENLENECEK

143

DPÜ’de Kariyer ve Gençlik Festivali’nin tanıtım etkinliğinde konuşan Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Kütahya’nın, Türkiye’nin ve hatta dünyanın tüm güzellikleri bu kampüste, bu güzellikler sizin içinizde, sizin kalbinizde.” Dedi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin bu yıl 14-16 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceği Kariyer ve Gençlik Festivali’nin tanıtım programı amfitiyatroda düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirildi. Programa Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın yanı sıra akademik ve idari personel, çok sayıda öğrenci katıldı.

‘DÜNYANIN TÜM GÜZELLİKLERİ BU KAMPÜSTE’

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Sizleri burada buluşturan, bana bu heyecanı yaşatan kıymetli ekibimizi de tebrik ediyorum. Sevgili arkadaşlarım burada müzik var, Ahmet Yakupoğlu Müzesi’nde sanat var, kültür var, yine üniversitemizde aynı anda çok sayıda etkinlik var. Kütahya’nın, Türkiye’nin ve hatta dünyanın tüm güzellikleri bu kampüste, bu güzellikler sizin içinizde, sizin kalbinizde, sizin gözünüzde. Sizleri çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

DEV FİRMALAR SPONSOR OLDU

14-16 Mayıs tarihlerinde DPÜ Evliya Çelebi Yerleşkesindeki farklı alanlarda Şenlik hazırlık sürecinde imzalanan protokollerle Gürok Grup, Kariyer ve Gençlik Festivali’nin ana sponsor, Lunapark altın sponsor, Tulû Porselen ve Keramika da gümüş sponsor oldu. Program Kariyer ve Gençlik Festivali’nin program akışının açıklanmasının ardından Müzik Topluluğu konseriyle devam etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *