HAYATI ABARTMAYIN! SADELİK GÜZELDİR

234

Baharın son demlerini yaşıyoruz..  

Sıcak yaz günlerine az kaldı.

Yeme içme alışkanlıklarımızdan.. Giyim kuşama kadar.. Günlük hayatımızdaki bir çok değişim şimdiden kendini göstermeye başladı bile..

***

Her sene olduğu gibi yazılı, görsel ve dijital bütün bir medya, seçim meçim de olmayacağından yaz sezonu moduna geçti geçiyor..

***

Turizm haberleri.. Gezilecek görülecek yerler.. Kim nerede, kimlerle.. Hangi lider sahada, hangisi tatilde.. Meşhurların düğünleri, özel günleri.. Yaz konserleri.. Deniz, güneş, kum diyenleri.. Festivaller.. Fuarlar.. Geleneksel ve yöresel yemekler..

***

Sezon finali yapan ekran dizi ve programlarının yerine yaz dizileri, film ve programları.. Seyirci sanki dört gözle ve heyecanla beklermiş  gibi eski dizileri.. Gençlik yıllarımızdan kalma, kaçıncı kez yayınlandığı meçhul filmlerin tekrar tekrar tekrarı .. Yeni sezonda dizilerden kimlerin ayrılacağı veya kimlerin kadroya dahil olacağı.. Hangi dizi yıldızının nerede tatil yaptığı/yapacağı ve benzeri konularla dolu magazin programları..

***

Futbol sezonu bitti bitiyor. Kim şampiyon olacak? Kim son anda şampiyonluğu kaçıracak? Ligde kalanlar, bir alt kümeye gidenler.. Kulüplerin her sezon bir türlü gerçekleşmeyen dünya çapındaki hoca ve yıldız futbolcu transferi ‘fantezi’ haberlerini..

***

Birinci sayfalarına 3.ncü sayfa haberciliğini taşıyan gazeteleri..

 Koca bir yaz, daha, neleri neleri okuyup, dinleyip, seyredeceğiz.

***

Yapıldığı günden beri hep eleştiri konusu olan Valilik Hizmet Binasının  yeni dış cephe rengiyle olan görüntüsü daha hoş ve daha güzel olacak gibi..

Zorlamadan ve abartıdan uzak.. ‘Sadelikte güzellik vardır’ sözünü hatırlatıyor.

 Sağlık ve esenlik içerisinde güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle Allah’a emanet olun.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *