HEDEF 3 PUAN

921

Belediye Kütahyaspor Pazar günü deplasmanda Osmaniyespor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçtan 3 puan hedefleyen Belediye Kütahyaspor’un kazanmaktan başka çaresi bulunuyor

3. lig 1. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, yarın zorlu bir deplasman maçına çıkacak. 7 Ocak stadında saat 13.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Gökhan Özbulut yönetecek. Yardımcılıklarını ise Soner Akgün,  Coşkun Yalçın ve Murat Ercan yapacak.

ŞİMŞEK MORAL ARIYOR

Kendi saha ve seyircisi önünde Artvin Hopa’ya 2-0 kaybeden Belediye Kütahyaspor Pazar günü Osmaniyespor’u yenerek hem moral depolamak hem de ligin zirvesinden kopmak istemiyor. Mutlak 3 puan hedefleyen Belediye Kütahyaspor azda olsa zirve umutlarını devam ettirmeyi ve yeninden sergi galibiyetlerle ligin üst sıralarına tutunmayı amaçlıyor. Belediye Kütahyaspor’da golcü oyuncu Muhammed Arslantaş’ın cezası tamamlanırken bu maçta ilk 11’de başlaması bekleniyor. Enes Nalbantoğlu’nun da yine 11’de sahaya çıkması beklenirken, Onur Garip’in de maçın durumuna göre gol bölgesinde sahaya çıkacağı tahmin ediliyor.

ŞİMŞEK OSMANİYE’YE GİTTİ

Kütahya’daki hazırlıklarını tamamlayan Belediye Kütahyaspor, Osmaniye’ye gitti. Belediye Kütahyaspor burada maç saatini beklerken, Pazar günü 13.00’da maç başlayacak. Belediye Kütahayspor’un rakibi Osamniyespor son haftalarda aldığı puan kayıpları ile dikkat çekerken, ligin ikinci yarısında sadece 1 kez kazanabildi. Sadece 2 beraberlik alan ve 3 kez de mağlup olan Osmaniyespor geçtiğimiz hafta Batman Petrolspor’a 2-0 mağlup olmuştu. Osmaniyespor düşme hattına doğru gerilirken, ligde kalma adına mücadele veriyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *