ŞİMŞEK’TE KRİTİK VİRAJ

552

Belediye Kütahyaspor yarın deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Belediye Kütahyaspor maçı kazanıp zirve takibini yakından sürdürmek istiyor

3. lig 1. Grupta geçtiğimiz Cumartesi günü sahasında Karaman Beleidyespor’u 1-0 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdıran ve üstünde ki kara bulutları biraz olsun dağıtan Belediye Kütahyaspor, yarın zorlu bir deplasman maçına çıkacak. Ligde play-off mücadelesi veren 1954 Kelkitspor maçı belki de sezonun en zorlu maçlarından biri olarak gösterilirken, Belediye Kütahyaspor’un zirve takibini yakından sürdürmesi için büyük önem taşıyor. Saat 14.00’da oynanacak olan karşılaşma için Gümüşhane’ye giden Belediye Kütahyaspor yarın Kelkit ilçe stadında rakibiyle karşılaşacak.

ZOR MAÇ OLACAK

İki takım açısından da zor bir maç olacak olan 1954 Kelkit Belediyespor- Belediye Kütahayspor karşılaşması ile ilgili teknik heyetinde futbolcuları bun göre hazırladıkları öğrenildi. Teknik direktör İsmail Güldüren ve ekibinin oyunculara “Kalan maçlarımız arasında belki de ne zor maçımız bu maç olacak. Buna göre en iyi şekilde sahaya çıkıp bu maçı kazanmamız lazım. İyi bir takımız ve kazanacak gücümüz var” dedikleri öğrenildi. 1954 Kelkit Belediyespor karşılaşması ile birlikte Teknik direktör İsmail Güldüren ve ekibi de Belediye Kütahyaspor ile ilk deplasman maçına çıkmış olacaklar.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *