Linyitspor 3 Yeşilay 0: KÜTAHYA DERBİSİNDE KAZANAN LİNYİT OLDU

559

Bölgesel Amatör Lig ilimiz temsil eden Tavşanlı Linyitspor ile Yeşilayspor Ada stadında karşı karşıya geldi. Goller ikinci yarıda atılırken, kazanan 3-0’lık skorla Linyitspor oldu.

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 3. Grupta mücadele veren 3 takımımızdan Tavşanlı Linyitspor ile Yeşilayspor Tavşanlı Ada stadında karşı karşıya geldi. İki takımda maça kazanmak için çıkarken, maçın ilk dakikaları orta saha mücadelesi halinde geçerken ilk yarıda ise Tavşanlı   Linyitspor’un golleri geldi. 57’inci dakikada Burak Gürlekçi topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaparken, 82’inci dakikada Burak kendisinin ve takımının ikinci golüne imza atarak farkı ikiye çıkardı. Maçta son sözü ise İbrahim Zeytin söyledi. 90+3’üncü dakikada sahneye çıkan İbrahim Zeytin 3-0’a getirerek gol perdesini kapatmış oldu.

ÇAĞLAYAN MAĞLUP OLDU

Bu yıl Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 3. Grupta genç bir kadro ile mücadele eden ancak istediğini bulamayan Evliya Çelebi Çağlayanspor, TOKİ stadında oynanan maçta Eskişehir Sağlıkspor’a 3-1 mağlup oldu. Maçın 18’inci dakikada konuk ekip Sağlıkspor golü bularak öne geçerken, ilk yarının son dakikalarında Çağlayanspor’un eşitlik golü geldi. İlk yarı 1-1 sona eren karşılaşmanın 55’inci dakikasında Sağlıkspor yeninden öne geçmeyi başardı. 63’üncü dakikada bir gol daha bulan sağlıkspor maçı da 3-1 kazanarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

LİNYİT FARKI 4’E DÜŞÜRDÜ

Tavşanlı Linyitspor aldığı galibiyet sonrasında lider Anadolu Üniversitesinin de Yeniçağaspor ile 0-0 berabere kalmasının ardından puan farkını yeniden 4’e düşürdü. Hafta sonu Yeniçağa ile karşı karşıya gelecek olan Linyitspor bu maçı kazanması durumunda Anadolu Üniversitesi ile adeta final maçına çıkacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *