GELECEK PARTİSİ’NDEN EYT SORUNUNA NOTER TASDİKLİ ÇÖZÜM

573

Şehir şehir vatandaşları dinleyip geleceğe bakış şeklini paylaştıklarını ifade eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah Başcı, EYT’liler için federasyon ile yaptıkları bir aylık çalışmayı noterden tasdiklediklerini açıkladı. Başçı, “Hayata geçirmek için fırsat verilmesini bekliyoruz her şeyimiz hazır.” Dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah Başcı, Hanedan Konağı’nda Kütahya’da görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Basın toplantısında Gelecek Partisi Sosyal Politikalar Başkan Yardımcıları Sevda Yılmaz, Şükrü Kırboğa, Recep Varol, Kudret İncekara, Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanı Serdar Seven, Kütahya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Başkan yardımcılarının Kütahya’da bir dizi ziyaretlerde bulunacaklarını açıklayan Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanı Serdar Seven, “Malum ekonomik anlamda ülkemiz iyi günler geçirmiyor. Bundan ötürü siyaset hızlı sıcak. Genel Başkanımız ve yardımcıları ülke ve şehri siyasetimiz için mücadele veriyoruz. Milletimizin içinde bulunduğu bu buhranlı günlerden el birliği ile kurtulacağız.” Dedi. 

Tüm parti çalışanları ile şehir şehir vatandaşları dinleyip geleceğe bakış şeklini paylaştıklarını ifade eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı  Abdullah Başcı, “Bu vesile ile Kütahya’dayız.” Şeklinde konuştu.

‘BİZ HER ŞEYE HAZIRLIKLIYIZ’

Vatandaşın kendilerine teveccühünü de yakınen gördüklerini ifade eden Başçı, Emeklilikte Yaşa Takılanlar sorununun çözümü için attıklarını adıma değindi.  EYT’liler için bir ay federasyon ile beraber çalışma yaptıklarını açıklayan Başçı, “Bize bir fırsat verildiği zaman iktidara gelirsek nasıl bir çözüm olacak kaç karışlıklı oturduk tartıştık ve 6 maddelik bir çalışma ile çözüm yollarını paylaştık. Bunu da noterden tasdik ettirdik. Biz bu ülkede problem olan ne varsa bu milletin sıkıntıları nelerse Onlarla ilgili tüm çalışmalarımızı yürütüyoruz. EYT’liler bunlardan biri. Biz her şeye hazırlıklıyız. Bunun bilinmesini istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Niyetlerinin EYT’lileri seçim malzemesi yapmak olmadığının altını çizen Başçı, kendilerine bir fırsat verildiği zaman çözecekleri ilk sorunlardan birinin EYT olduğunu belirtti. Başçı sözlerini şöyle sonlandırdı:  “Çünkü biz noterden söz verdik. Böyle dilimizle seçimlerden önce “bunu çözeceğiz katsayıyı çözeceğiz şunu yapacağız bunu yapacağız” böyle bir şeyimiz söz konusu değil bizim. Biz çalıştık hazırladık. Hayata geçirmek için fırsat verilmesini bekliyoruz her şeyimiz hazır. “

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *