‘KÜTAHYA’YI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ’

526

AK Parti Kütahya İl Başkanlığına atanan Mustafa Önsay, “Biliyoruz ki bu görevler gelip geçicidir, nöbet değişimidir, yenilenmedir. Görevimiz sürecinde ilimize, hemşehrilerimize güzel hizmetler yapacağız ve Kütahyamızı daha ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanlığı görevine atanan Mustafa Önsay ilk basın açıklamasını gerçekleştirdi.

16 Haziran 2022 Perşembe günü Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile AK Parti Kütahya İl Başkanlığına, atandığını açıklayan Mustafa Önsay, “Bu onurlu bir o kadar mesuliyeti ağır görevi sahsıma emanet eden Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza şükran ve hürmetlerimi arz ederim.” Dedi.

‘GÖREVLER GELİP GEÇİCİDİR’

Bu süreç içinde yapılan değerlendirmelerde kendisine gösterilen güven ve teveccüh noktasında ismini öneren Kütahyalılara, teşkilat mensuplarına, milletvekillerine, koordinatörlere ve Genel Merkez Teşkilat Başkanına sonsuz teşekkürlerimi sunan Önsay, “Biliyoruz ki bu görevler gelip geçicidir, nöbet değişimidir, yenilenmedir.” Dedi. Önsay, en son İl Başkanlığı yapan Sebahattin Ceyhun başta olmak üzere şimdiye kadar İl Başkanlığı yapmış tüm başkanlara teşekkür etti.

‘DURMAKSIZIN ÇALIŞACAĞIZ’

Önsay, “İnşallah görevimiz sürecinde ilimize, hemşehrilerimize güzel hizmetler yapacağız ve Kütahyamızı daha ileriye taşıyacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman önemle vurguladığı gibi ‘’ Bir olacağız, iri olacağız,diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız’’ Bu inanç doğrultusunda Cumhur ittifakı olarak güzel Türkiye’mizin yeni ufuklara açılması 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak yolunda büyük bir azim ve kararlılıkla durmaksızın çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

‘DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM’

Geçmişte teşkilat kademelerinde görev almış herkesin görüş ve önerilerine ihtiyaçları olduğunu belirten Önsay,  var, “Buna sonuna kadar açığız. Bu zorlu görevi başarmada tüm hemşehrilerimizin dua ve desteğinizi bekliyorum. Allah utandırmasın, mahcup etmesin.” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *