‘EN BÜYÜK PROJEM KÜTAHYASPOR’DUR’

179

Kütahya’nın gelişmesindeki en önemli unsurlardan birinin spor ve sanat olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Aday Adayı Ahmet Tekdemir, Kütahyaspor’un kendisinin en büyük projelerinden biri olduğunu belirterek “Kütahyaspor bizimle şahlanacak, Kütahyaspor bizimle şampiyonluklara ulaşacak” dedi.

Kütahya Belediye Başkanı Aday Adayı Ahmet Tekdemir, Kütahyaspor’a şerefle Kulüp Başkanlığı yaptığını halen Kadınlar 3.Ligi’nde mücadele veren 1922 Dumlupınarspor Kulübü Başkanlığını yaptığını belirterek spora dair projelerini anlattı.

‘ALTYAPISI TESİSİ OLMAYAN

HİÇBİR KULÜP BAŞARILI OLAMAZ’

Kütahyaspor’un kendisinin en büyük projelerinden biri olduğunu belirten Ahmet Tekdemir,  “Kütahyaspor bizimle şahlanacak, Kütahyaspor bizimle şampiyonluklara ulaşacak. Kütahyaspor borç batağından çıkmış bir halde, şu an her yıl şampiyon olması gereken bir durumdayken maalesef yapılan bazı hatalar, talihsizliklerle bunu başaramadı. Altyapısı olmayan tesisi olmayan hiçbir kulüp başarılı olamaz bizim yapacağımız en önemli şey Kütahyaspor’u 0’dan, sil baştan ayağa kaldıracak projeleri ortaya koyabilmek.” İfadelerini kullandı.

‘SPOR TESİSLERİNİ İKİ KATINA ÇIKARAĞIZ’

Spor kulüplerinin başarısını sağlayan en önemli şeyin alt yapı ve tesis olduğuna vurgu yapan Tekdemir, “Amatör kulüplerinde en büyük sıkıntısı yer, tesis, antrenman maç yeri bulmak; ne doğru dürüst stadyumumuz ne de sahamız var. Bizim geldiğimizde projelerimizin içinde de bunu göreceksiniz. Alt yapıların tam olduğu bütün malzemesi imkanları, tesisleriyle spor alanlarını daha çok çoğaltacağız. Mevcudun en az iki katına çıkararak Kütahya’mızda çok güzel hizmetler yapacağız. Bunun sadece futbol için değil tüm branşlar için söylüyorum.” dedi Kütahya’nın gelişmesindeki en önemli unsurlardan birinin spor ve sanat olduğuna dikkat çeken Tekdemir, bunun için yapılması gereken her türlü proje ile Kütahyalı’nın karşınıza çıkacaklarını vurguladı.

‘BAŞKAN IŞIK BÜYÜK GAYRET GÖSTERİYOR ANCAK…’

Kütahyaspor’a yapılan her hizmete saygı ve hürmetlerinin olduğuna değinen Tekdemir, “ Belediye Başkanı Alim Işık elinden gelen gayreti gösteriyor ama masaların ayakları her zaman eksik kalıyor. Altyapısı tesisi olmayan bununla ilgili çalışması olmayan scout ekipleri olmayan bir kulübün başarılı olma şansı yoktur. İşte şu anda da görüyoruz. Ben defaatle kendilerini bilgi verdim tesis ve altyapı çalışmalarına ağırlık verilesi gerektiği konusunda anacak başarı bir an önce istendiği için olmuyor. Sadece parayla da bu işlerin olmadığı bir gerçek. Altyapın tesislerin çok iyi olacak. Çevre illerde scout ekiplerin olacak . Spor organizasyon işi bu organizasyonda ayaklardan biri eksik olduğunda şampiyonluğun gelmesi hayal. Ama ben biz şampiyonluk için her ne olursa olsun; bilgimiz dahilinde de, taraftar olarak da elimizden gelen desteği vereceğiz. Bir kez daha mevcut yönetime de söylemiş olayım altyapı ve tesislerin güçlendirilmesi şart.” Şeklinde konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *