DAHA KAÇ KEZ KAPANACAK?

487

Akşemseddin Camii yanındaki köprülü kavşağın merkez istikametine giden yönü trafiğe yeniden kapatıldı. Yakın zamanda tadilatı yapılan köprünün yeniden bakıma alındığı iddia edilirken köprü trafiğinin yan yola verilmesi özellikle akşam saatlerinde trafiği felç eder hale geldi

Birkaç ay önce trafiğe kapatılan Akşemseddin Köprüsünün tek yönü trafiğe kapatıldı. Her gün aynı noktayı düzenli olarak kullanan vatandaşlar, köprünün altından geçerken köprüden yüksek bir ses duyulduğunu belirtti. Köprünün trafiğe kapatılma sebebi ise henüz net değil.

TRAFİK KİLİTLENİYOR

Öte yandan kapanan köprü trafiğinin yan yola verilmesi ile özellikle iş giriş çıkış saatlerinde Selimiye Caddesinde trafik adeta kilitleniyor. Kütahya’da nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu mahallerinin güzergâhında  bulunan köprüde uzun araç kuyrukları oluşuyor. Yakın çevrede düğün salonlarının da bulunmasıyla haftasonu da trafiğe eklenen düğün konvoyları sebebiyle vatandaşlar dakikalarca beklemek zorunda kalıyor.

SIK SIK KAZANIN OLDUĞU BİR NOKTA

Söz konusu noktada sık sık meydana gelen trafik kazalarını da hatırlatan vatandaşlar, öncelikle trafiğin sıkıştığı saatlerde önlemlerin sıklaştırılmasını sonrasında trafik ışıklarının konumlandırılmasını son olarak da çalışmaların bir an önce bitirilmesini istiyor.

Sosyal medyada da gündem olan olayda vatandaşlar sitemlerini yorumlara aktardı. Yolun 2-3 ayda bir kapandığını belirtirken Engin A, yetkililerden yardım istedi.  Köprüdeki sorunun büyük olduğu için çözülemeyebileceğine değinen Alperen A. çökme ihtimalini hatırlattı. Köprünün 1 yılda ikinci kez kapatıldığını belirten Murat Ö. “Köprü daha kaç kez kapatılacak” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *