HEDEF AĞRI’SIZ ÜÇ PUAN

662

Ligde ilk 2 haftada dört puan toplayan Belediye Kütahyaspor, Pazar günü Dumlupınar Stadyumu’nda BC Group Ağrı 1970 Spor’u konuk edecek. Maçtan 3 puan hedefleyen Belediye Kütahyaspor’da maç öncesi yapılan destek çağrıları ile tribünlerin dolması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran ve bu sezon şampiyonluk hedefiyle yeniden yola çıkan Belediye Kütahyaspor, sezonun ilk haftasında Yomraspor ve ardından deplasmanda Amasyaspor ile karşı karşıya geldi. İlk maçından 2-2’lik beraberlikle ayrılan Belediye Kütahyaspor geçen hafta 3-0’lik skor ile sahadan galip ayrılmıştı.

SAAT 16’DA DUMLUPINAR’A

Ağrı 1970 Spor’u maçını mutlak kazanmak isteyen Belediye Kütahyaspor tüm hazırlıklarını tamamlarken maç saatini beklemeye başladı.

Belediye Kütahyaspor’un sahasında oynayacağı sezonun 3’üncü  karşılaşması Dumlupınar stadında saat 16.00’da başlayacak.

TRİBÜNLERİN DOLMASI BEKLENİYOR

Puan durumda şu an Belediye Derince Spor ve 52 Orduspor FK’nın ardından üçüncü sırada bulunan Belediye Kütahyaspor galibiyete kilitlenirken Kulüp yönetiminin maç öncesi Kütahyalılara “Tek Yumruk Olalım” çağrısı yaptı. Açıklamada “Gelen herkesin gücünü, gelmeyen herkesin eksikliğini hissediyoruz. Tüm şehrimizi Belediye Kütahyaspor’un şanlı armasının altında birleşmeye çağırıyoruz.” Denildi.

Kütahya’da bulunan tüm liselerin son sınıf öğrencileri için 1 yıl geçerliliği olan kombine kart dağıtılmaya başlaması ile gençlerin tribünleri doldurması bekleniyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *