GELECEĞİN İŞ İNSANLARINA TECRÜBELERİNİ AKTARDI

469

“Sosyokültürel Etkinlikler” dersinde Keramika’yı ziyaret eden KSBÜ öğrencileri, Keramika’daki üretim süreçleri ve Kütahya Seramik Tarihi hakkında bilgi edindi. Keramika Genel Müdürü Emin Yüce, geleceğin iş insanlarıyla tecrübelerini paylaşmaktan duyduğu mutluluğa değindi

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Adli Tıp ve Bilgisayar Mühendisliği 1. Sınıf öğrencileri, “Sosyokültürel Etkinlikler” dersi kapsamında Keramika’yı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Keramika Genel Müdürü Emin Yüce, “Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında, KSBÜ tarafından üniversite eğitimi için Kütahya’ya gelen öğrencileri şehrimizi daha yakından tanımalarına olanak sağlamak amacıyla projelendirilen “Sosyokültürel Etkinlikler” derslerinde Adli Tıp ve Bilgisayar Mühendisliği 1. Sınıf öğrencileri ile bir araya geldik.” Dedi.

Genç öğrencilerle sohbet eden Yüce, Keramika’daki üretim süreçleri ve Kütahya Seramik Tarihi ile ilgi bilgi paylaşımında bulundu, geleceğin iş insanlarına tecrübelerini paylaştı. Yüce, KSBÜ öğretim görevlilerine ve öğrencilere ziyaretleri için teşekkür etti.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *