AKADEMİK TEŞVİK ORANLARINDA YÜKSELİŞ ‘GURUR DUYUYORUZ’

494

DPÜ’de akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim elemanı sayısı 226’dan 304’e, akademik teşvik ortalama puanı 41,34’den 42,74’e yükseldi. Yakalanan yükseliş ivmesi hakkında konuşan DPÜ Rektörü Kazım Uysal, “Akademisyenlerimiz ile gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı

TEŞVİK İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin (DPÜ) 2022 yılında akademik teşviğe ilişkin istatistiklerinde, üniversitenin performansının arttığını gösterdi.

DPÜ Akademik Teşvik Komisyonunun yayımladığı sonuçlara göre DPÜ’de akademik teşviğe başvuru yapıp teşvik almaya hak kazanan akademisyen sayısı 2021’de 226 iken 2022’de bu sayı 304’e yükseldi. Aynı dönemde 41,34 olan akademik teşvik ortalama puanının da 42,74’e yükseldiği belirlendi.

‘YÜKSEK ORANLI BİR BAŞARI YAKALADIK’

Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal, düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Üniversite genelinde yüksek oranlı bir başarı yakalanmış durumdayız. Akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim elemanı sayımızı 304’e, akademik teşvik ortalama puanımızı 42,74’e yükselttik. Bu sonuçlara göre geçen yıla göre üniversitenin performansında kayda değer bir artış gözlemledik. Bu başarıdan dolayı değerli akademisyenlerimiz ile gurur duyuyor, bu başarıların artarak devam etmesini diliyorum. Tüm arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *