MHP KÜTAHYA TEŞKİLATINA REKOR KATILIM

444

Kütahya’da son bir hafta içerisinde MHP’ye yoğun katılımın olduğunu ifade eden MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ile gece gündüz demeden vatandaşların kapısını çaldıklarını belirtti. Alıç, “Bizleri en çok mutlu eden, çalışmalarımızın halkımızda karşılık bulmasıdır.” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl ve İlçe teşkilatının yapmış olduğu yoğun çalışmalar karşılığını bulmaya devam ediyor. Son bir hafta içerisinde Milliyetçi Hareket Partisine rekor katılım oldu.

‘BİR YILDA YÜZDEN FAZLA KÖYÜ ZİYARET ETTİK’

Milliyetçi Hareket Partisi’ne Kütahya’da son bir hafta içerisinde yoğun katılımın olduğunu ifade eden MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ; “ MHP Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş ile gece gündüz demeden, köy,köy, sokak,sokak gezerek vatandaşlarımızın kapısını çalıyor, selamlaşıyoruz. Bir sorununun, bir istediğinin olup olmadığını soruyor. Varsa da bunun çözümü için uğraşıyoruz. Yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ederek, hayır dualarını alıyoruz. Son bir yılda yüzden fazla köyümüzü ziyaret ettik. Tüm il, ilçe teşkilatlarımızda sürekli halkımız ile iç içe çalışmaya devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

‘ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ’

Deyim yerinde ise, çığ gibi büyüdüklerini ifade eden Selçuk Alıç, “Bu yaptığımız çalışmalar, halkın gönlünde karşılık bulmuş ki, partimize büyük oranda yeni katılımlar oluyor. Bizleri en çok mutlu eden, çalışmalarımızın halkımızda karşılık bulmasıdır. Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli‘nin “Önce Ülkem ve Milletim” Diyorsan Çağrım Sana” sesine kulak verip aramıza katılan hemşerilerimizin çok teşekkür ediyor, çalışmalarından dolayı tüm teşkilatımızı kutluyorum.” Dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *