GELENEKSEL GENÇLİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ ARIYOR

431

Kütahya’daki öğrenci toplulukları düzenledikleri faaliyetler ile 18 kategoride yarışacak. 1 Aralık’ta halk oylamasına başlanan “Geleneksel Gençlik Ödülleri” hakkında açıklamada bulunan Başkan Işık, gençlere seslenerek “Gelin Kütahya’nın kaderini hep birlikte değiştirelim.” Dedi.

Kütahya Belediyesi, Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) işbirliği ile Kütahya’daki gençlik toplulukları için “Geleneksel Gençlik Ödülleri” oylaması hayata geçirildi.

OYLAMA BAŞLADI

1 Aralık tarihinde başlayan Geleneksel Gençlik Ödülleri oylaması 15 Aralık tarihine kadar devam edecek. 18 farklı kategoride oylamaya çıkan öğrenci toplulukları için https://www.kutahya.bel.tr/gelenekselgenclikodulleri İnternet sitesi üzerinden oy kullanmak mümkün.

‘FİKRİM VAR DİYEN’ GENCE

BAŞKAN’DAN DESTEK SÖZÜ

Kütahya’nın kabuğunu kırarak hedeflerine ulaşmasının gençlerle mümkün olduğunu belirten Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Kütahya’nın tercih edilebilir bir il haline gelmesi, sosyal barışın sağlanması, göçün durması yine sizlerin özverili gayretlerinizle sağlanacaktır. Bu noktada Kütahya’mızdaki üniversite gençliğini önemsiyor, “Kütahya için bir fikrim var!” diyen her bir evladıma tam destek sözü veriyorum! Gelin Kütahya’nın kaderini hep birlikte değiştirelim. Gelin Kütahya’yı gençlik şehri yapalım.” Dedi.

Geleneksel Gençlik Ödülleri projesini çok kıymetli bulup önemsediğini vurgulayan Başkan Işık, “Her bir hemşehrimizin projeye kıymetli oylarıyla destek vereceğine olan inancımla, oylamaya çıkacak bütün öğrenci topluluklarımıza üstün başarılar diliyorum.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *